Elenirsek rezil oluruz!

Elenirsek rezil oluruz!

Aziz Yıldırım, Anderlecht maçınde sergilenen kötü futbol nedeniyler endişelendi: bu takıma elenirsek rezil oluruz

Elenirsek rezil oluruz!
16px
24px
17.08.2007 05:39
ABONE OLgoogle

Galibiyete rağmen takımın performansını beğenmeyen F.Bahçe yönetimi maç bitimi acil olarak transferi görüştü.

F.BAHÇE'de Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Şükrü Saracoğlu'nda Anderlecht'e karşı oynanan futbol camiayı çok tatmin etmese de alınan 1-0'lık skor yüzleri güldürdü. Maçta tam kadro Protokol Tribünü'nde oturan F.Bahçeli yöneticiler 90 dakika sonrası stattan ayrılmayıp durum değerlendirmesi yaptılar. Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı toplantıda tek golle gelen galibiyet bir avantaj olarak yorumlandı ancak sergilenen futboldan memnun olmayan yöneticiler transfer konusunu masaya yatırdı

'SKANDAL YAŞANIR'

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu görüşmede Anderlecht'in üst düzey bir takım olmadığını söylediği ve “Bu takıma elenirsek rezil oluruz” dediği öğrenildi. Sarı-lacivertliler 15 gün sonra Belçika'da oynanacak rövanş maçından Şampiyonlar Ligi gruplarının kapısını açacak bir skor almalarının şart olduğunu, aksi halde yaşanacak durumun 'skandal' olarak değerlendirileceğini de söyledi. Yöneticiler takımın durumunu değerlendirirken “Orta sahaya mı adam alalım, forvete mi?” sorusunun yanıtını tartıştı.

Kezman'ın kendisinin de ifade ettiği gibi ileri uçta yalnız kaldığı konuşulurken bazı yöneticiler “Etkili olamıyor ama takım ona istediği gibi top da getiremiyor. Kezman'a beklediği toplar taşınsa çok iş yapar” diye konuştu. Bilindiği gibi Zico, Anderlecht maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Kezman'ın “Yalnız kalıyorum” sözlerini eleştirmiş ve “Ben buna katılmıyorum. Son maçlarda Kezman'ın ayağına gelen topları saymayı deneyin. Hiç de az top almadığını göreceksiniz” demişti.

Transfer konusundaki çalışmalarını sürdüren F.Bahçe yönetiminin Aziz Yıldırım başkanlığında bir toplantı daha yapacağı ve kadroyu güçlendirmek için orta saha ve forvet konusunda arayışın hızlandırılacağı öğrenildi.

Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde