Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağı çağrısını yineledi: Toplu ulaşım 3 kat arttı

Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağı çağrısını yineledi: Toplu ulaşım 3 kat arttı

İstanbul'da pazar ile pazartesi arasında toplu ulaşımda 3 kat artış yaşandığını açıklayan İBB Başkanı İmamoğlu, bir kez daha sokağa çıkma çağrısı yaptı: Yaklaşık 750-800 bin İstanbullu dün toplu taşıma kullandı. Salgının bu denli hızla yayıldığı bir dönemde sokağa çıkmak ciddi risk.

Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağı çağrısını yineledi: Toplu ulaşım 3 kat arttı
16px
24px
31.03.2020 14:23
ABONE OLgoogle

İstanbul'da pazar ile pazartesi arasında toplu ulaşımda 3 kat artış yaşandığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir kez daha sokağa çıkma çağrısı yaptı.

Twitter hesabından toplu ulaşım ile ilgili güncel verileri paylaşan İmamoğlu, şunları kaydetti: 

"Pazar ile Pazartesi arasında toplu ulaşımda 3 kat artış var. Yaklaşık 750-800 bin İstanbullu dün toplu taşıma kullandı. Salgının bu denli hızla yayıldığı bir dönemde sokağa çıkmak ciddi risk. Hükümete bir kez daha çağrıda bulunuyorum; İstanbul'da sokağa çıkma yasağı tek önlemdir."

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenleri sayısı 168'e, toplam vaka sayısı ise 10 bin 827'ye yükseldi.

Sağlık Bakanlığı'nın dün açıkladığı verilere göre yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı 157 artarak 725'e ulaştı. Yine aynı verilere göre Türkiye'de koronavirüs hastalarının 162'si iyileşerek taburcu oldu.

Salgınla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de test sayısı. Son açıklanan verilere göre Türkiye'de koronavirüs hastalarına bugüne kadar yapılan test sayısı 76 bin 981.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde