Ekonomi Bakanı Zeybekci, kızını hangi işadamıyla evlendirdi?

Ekonomi Bakanı Zeybekci, kızını hangi işadamıyla evlendirdi?

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katıldığı törenle evlendi...

Ekonomi Bakanı Zeybekci, kızını hangi işadamıyla evlendirdi?
16px
24px
19.08.2017 23:05
ABONE OLgoogle

Denizli'de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kızının nikah töreninde CUmhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Genelkurmak Başkanı Hulusi Akar nikah şahitliği yaptı. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve işkadını eşi Ayşen Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile Denizlili işadamı Sait Özkan ile eşi Seval Özkan’ın oğlu İbrahim Emre Özkan hayatlarını birleştirdi.

Bakan Zeybekci’nin biricik kızı Fatma Zeybekci Hukuk Fakültesi’ni geçen yıl bitirdi. Şu anda Denizli Barosu’nda avukatlık stajını yapıyor. Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Emre Özkan ise İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu. İbrahim Emre Özkan ardından Londra’da 2 yıl kaldı ve master yaptı. Dönünce babası ile birlikte çalışmaya başladı.

İşadamı Sait Özkan, Toyota otomobil markasını Denizli’ye getiren isim olarak tanıyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde