Egemen Bağış'ın istediği ilçe

Egemen Bağış'ın istediği ilçe

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, gönlünde yatan ilçeyi açıkladı

Egemen Bağış'ın istediği ilçe
16px
24px
10.01.2009 20:37
ABONE OLgoogle

Fas'ın İstiklal Partisi'nin 15. Genel Kurulu'na katılan Egemen Bağış, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda partisinin Şişli İlçe Başkanlığı üyeleri ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak gittiği Fas'tan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci olarak dönen Bağış, basın mensuplarının duygularını sorması üzerine, "Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah milletin sevgisine ve teveccühüne layık oluruz" dedi.

Şu anda başka bir konuda açıklama yapmayı düşünmediğini belirten Bağış, Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini kaydetti.
Egemen Bağış, kendisini karşılamak için hava alanına gelen ve ellerinde "Şişli Gençlik Kolları sizinle gurur duyuyor", "Avrupa'daki elçimiz Devlet Bakanımız hoş geldiniz" ve "Şişli'nin Bakanı hoş geldiniz" yazılı pankartlar taşıyan ve tezahürat yapan partililere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, şunları söyledi:

"Şişli İlçe Başkanımızla bana çok büyük bir sürpriz yaptınız. Bunu beklemiyordum. Çok duygulandım. Çok teşekkür ediyorum. 2002'den bu yana sizlerle birlikte bir yolculukta adım adım ilerliyoruz. Sizler Şişli teşkilatı olarak bana sahip çıktınız. Bana Şişli'nin vekili diyordunuz. Şimdi Şişli'nin bakanı demişsiniz. Madem ki beni Şişlili kabul ediyorsunuz, ben de sizlerden bir söz istiyorum, Şişli Belediyesini istiyorum. 29 Marta kadar hep birlikte çalışacağız, Şişli'de devrim bekliyoruz."

Egemen Bağış, daha sonra Türk Hava Yollarının tarifeli uçağı yla Ankara'ya gitti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde