Efe Önbilgin alacak davası açtı, Deniz Akkaya'nın sabrı taştı: "Önce kızına bak"

Efe Önbilgin alacak davası açtı, Deniz Akkaya'nın sabrı taştı: "Önce kızına bak"

Efe Önbilgin, kızının annesi Deniz Akkaya'ya "hediye ettiğim cipi başkasına sattı" gerekçesiyle 86 bin TL'lik alacak dava açınca eski manken çılgına döndü.

Efe Önbilgin alacak davası açtı, Deniz Akkaya'nın sabrı taştı: "Önce kızına bak"
16px
24px
05.05.2010 13:25
ABONE OLgoogle

Milliyet Cadde'den Çağdaş Ertuna'ya mektup gönderen Akkaya, Efe Önbilgin'e sert cevap verdi: İşte o mektup...

Suskunluğumu korumamın, yaptığım tek röportajda dahi gerçekleri söylemeyerek aslında olması gerektiği şekilde anlatmamın tek nedeni tüm bunların Ayşe'ye kötü birer miras olarak kalacak olmasıdır.
Efe Önbilgin, 2006 senesinde hayatımda yoktu. O seneden beri her ay banka kredisini ödediğim zaten dört senedir kullandığım arabamı evet, sattım. Kızımla birlikte yaşadığımız evin tüm masrafları ve canım kızımın ihtiyaçları için. Bunda utanılacak bir taraf mı var?

Hamileliğim ve sonrasında çıkan haberler arasında yine düzeltmesi kendisinin görevi olan bir başka haber de doğum hediyesi olarak bana Porsche marka spor otomobil alınmasıydı.

Benim zaten böyle bir beklentim olmadı. Olamaz. Ayşe'dir bana en büyük hediye. Bu araba Efe Önbilgin tarafından alınmış ve kullanılmaktadır.

Ve Ayşe'yi evlilik nedeniyle göstermemek nasıl hastalıklı bir zihnin ürünüdür? Maalesef ki türlü rica ve ısrarlarıma rağmen minik kızımın nüfus cüzdanı çıkmadı.

Bir anne olarak aylardır tek üzüntüm babasının Ayşe'nin nüfus cüzdanını çıkartmamasıdır. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde