Eczacıbaşı'yla böyle dalga geçti: Artık Erdoğan sizi arar

Eczacıbaşı'yla böyle dalga geçti: Artık Erdoğan sizi arar

İsmail Küçükkaya, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başkanlık konusunda destek vermesiyle dalga geçti...

Eczacıbaşı'yla böyle dalga geçti: Artık Erdoğan sizi arar
16px
24px
17.03.2015 08:29
ABONE OLgoogle
Frankfurt'ta geçen hafta düzenlenen ISH Yapı Ürünleri Fuarı'nda medya mensuplarıyla sohbet toplantısında başkanlık sistemi konusuna değinen Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Parlamenter sistemin eksiksiz ve pürüzsüz bir ortam sağlayamadığını bugünkü koşullarda görüyoruz" ifadesini kullandı. 

İsmail Küçükkaya, Fox TV'de Sabah Gazetesi'nin "Eczacıbaşı'ndan Erdoğan'a tam destek' haberini göstererek, "Eczacıbaşı Ailesi bu ülke için önemli işler yapmış bir ailedir. Ancak Bülenyt bey, bu nasıl bir açıklama? Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan bey sizi arayayıp teşekkür edecektir. Ancak 12 yılda Erdoğan ne istedi yapamadı. Ordu dahil herşey kendisine bağlı. Allah aşkına Bülen bey, Erdoğan'ın yapamadığı birşey varsa siz söyleyin biz elbirliğiyle yapalım" dedi..

Bakalım Bülent Eczacıbaşı bu açıklamaya nasıl tepki gösterecek.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde