Ece Vahapoğlu'ndan patronlara dersler

Ece Vahapoğlu'ndan patronlara dersler

Son günlerin en çok okunan kitabı "21 günde iyi hisset" kitabının yazarı Ece Vahapoğlu, patronlara önemli bilgiler verecek..

Ece Vahapoğlu'ndan patronlara dersler
16px
24px
07.07.2014 14:26
ABONE OLgoogle
60 Günde İdeal Vücut ve 60 Günde İdeal Mutfak adlı kitaplarıyla okura daha kaliteli bir yaşam için rehberlik eden gazeteci-yazar Ece Vahapoğlu’nun yeni çalışması 21 Günde İyi Hisset – Günlük, Artemis Yayınları tarafından yayınlandı.

Birinci baskısı kısa sürede biten kitabın ikinci baskısı da bitmek üzere.. Bilimsel araştırmalar insan zihninin bir davranışı alışkanlığa dönüştürmek için yalnızca 21 güne ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

Sertifikalı wellness eğitmeni sunucu yazar Ece Vahapoğlu, sağlıklı yaşam ve spor ile ilgili çok satan kitaplarının ardından iş dünyasına yönelik tavsiyelerini patronlardunyasi.com 'da yazacak.

Ece Vahapoğlu'nun sağlıklı beslenme, spor, stresi yenmenin yolları, bedensel ve ruhsal arınma, enerji yükseltme, iş verimliliğini artırma, huzur ve mutluluğu bulma tavsiyelerini her hafta patronlardunyasi.com 'da okuyabilirsiniz.



Ece Vahapoğlu Hakkında

8 Mart 1978’de İstanbul’da doğan Ece Vahapoğlu, İşletme okuduğu The American University of Rome’u 2000 yılında birincilikle bitirdi. Fransa IEHEI’de AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. 2001 yılında JC Derneği tarafından “Türkiye’nin En Başarılı Genci” seçildi. ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ‘Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı’na katıldı.

Çok satanlar listelerinde yer alan dört kişisel gelişim kitabı ve bir romanı var. İlk kitabı 23 yaşındayken yayınlandı. ÖTEKİ adlı romanı beş dile çevrildi.

Çeşitli TV kanallarında (NTV, CNBC-e, SkyTürk, CİNE5, ATV) programlar hazırlayıp sundu. Sabah, Akşam ve Takvim gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. 60idealserisi.com bloğunda sağlıklı yaşamla ilgili yazılar yazıyor.

Spor, eğitim, sağlık ve kültür alanında sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “Radyo ve TV Sunuculuğu” dersi veriyor. KATIAD (Kültürler Arası Toplumsal İletişim ve Araştırma Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi. Sağlıklı yaşam, spor ve beslenme seminerleri veriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sertifikalı Wellness Eğitmeni olarak Herkes İçin Spor Federasyonu Proje Başkan Vekili görevini yürütüyor.

Ulusal ve uluslararası pek çok etkinlikte moderatör sunuculuk yapıyor. Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca sunuculuk yapıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde