Ebru Baki CNN Türk'e açtığı davayı kazandı... Geri mi dönecek

Ebru Baki CNN Türk'e açtığı davayı kazandı... Geri mi dönecek

Ebru Baki’nin son kararını CNN Türk yöneticilerinin işe başlatma konusundaki samimiyetine göre vermesi bekleniyor.

Ebru Baki CNN Türk'e açtığı davayı kazandı... Geri mi dönecek
16px
24px
01.07.2020 12:53
ABONE OLgoogle

17 yıl süreyle çalıştığı CNN Türk’ten 2018 yılında gönderilen deneyimli sunucu Ebru Baki, açtığı işe iade davasını kazandı.

Halen Habertürk kadrosunda yer alan sunucu Ebru Baki ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. 2018’de CNN Türk’ün Demirörenlerin eline geçmesinin ardından kurumdan gönderilen sunucu Ebru Baki, işe iade davası açmıştı.

GERİ Mİ DÖNECEK

Medyaradar’ın haberine göre; o dava Ebru Baki’nin lehine sonuçlandı. Habertürk'te 'Parametre' isimli programı sunan Baki’nin bugün izin alarak CNN Türk’e gittiği de gelen haberler arasında.

Ünlü ekran yüzü ayrılığı öncesi CNN Türk’te hem ekonomi müdürlüğü görevini yürütüyor hem de hafta içi her gün ekranlara gelen ‘Parametre’ programını sunuyordu.

Baki’nin kendisine CNN Türk’te görev verilmemesi durumunda ise noter kanalıyla ihtar çekeceği ve yeniden ayrılacağı öğrenildi. Baki’nin son kararını CNN Türk yöneticilerinin işe başlatma konusundaki samimiyetine göre vermesi bekleniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde