ETİ Maden'den yeni ihaleler

ETİ Maden'den yeni ihaleler

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Aydın, Kütahya ve Ankara'da bulunan feldispat, manyezit ve alçıtaşı olmak üzere 3 adet lokal alanı, redevans karşılığı işletirecek ve 3. şahıs veya şirketlere açık ihale usulü ile verecek.

ETİ Maden'den yeni ihaleler
16px
24px
13.09.2010 16:04
ABONE OLgoogle

Buna göre, Aydın'da bulunan 55,125 hektar 1 adet feldispat, Kütahya'daki 120,48 hektar 1 adet manyezit ve Ankara'da yer alan 1.233,71 hektar 1 adet alçıtaşı lokal alanı redevans karşılığı, işlettirilecek 3. şahıs veya şirketlere verilecek. 3 adet lokal alan 3 ayrı ihale yapılacak. 

     Bu nedenle, istekliler her bir ihale için ayrı ihale dosyası satın alacaklar ve her ihale için ayrı teklif dokümanı/zarfı hazırlayacak. İstekliler, yapılacak ihalelerden birisine, birkaçına veya hepsine katılabilecek. İhale, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünde 15 Ekim 2010 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. 

     Firmalar şartnameyi Ankara'da, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Maden Arama ve Maden Hakları Dairesi Başkanlığı, İstanbul'da Alım Satım Müdürlüğü, İzmir'de ise İzmir İhracat Müdürlüğünden temin edebilecekler. 

     İhalede istekliler, teklif ettikleri redevans birim fiyatı ile yıllara göre asgari üretim miktarlarının çarpımlarının toplamından oluşan toplam 5 yıllık redevans bedelinin yüzde 6'sından az olmamak üzere, geçici teminat verecekler. 

     Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 15 Ekim 2010 tarihinde saat 14.00'e kadar Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Genel Evrak Servisine verilecek. 
     
     YURTTA İHALELER
     
     Bu arada Çanakkale'de EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, Malatya'da 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Ankara'da TEİAŞ, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), çeşitli hizmet ve alım işleri için ihale açtı.
     EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, yaklaşık mevcut 1 ton kızartmalık bitkisel atık yağ ile 2 yıl içerisinde müdürlük yemekhanesinden ortaya çıkacak olan bitkisel atık yağı satacak.
     15 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 28 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00'te, EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğünde yapılacak.
     İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğünden satın alabilecekler.
     Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğüne verilecek. 
     
     MALATYA

     
     Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığının sorumluluğu altında yapılacak olan Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi evsel ve endüstriyel atıksu arıtma tesisinin, hazırlanmış olan uygulama projelerine göre, günde 24 bin metreküp kapasiteli arıtma tesisinde yapımı öngörülen tüm ünitelerin yapımı, mekanik ve elektrik ekipmanlarının temini ve montajı, tesisin işletmeye alınması, deneme, işletilmesi, bakımı, iş sonu projeleri (as-built) ve işletme-bakım kitaplarının hazırlanması ile idare personelinin eğitilmesi işlerini yaptıracak.
     Kapalı zarf teklif almak suretiyle, 30 Eylül 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak olan ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 24 gün olarak belirlendi. Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi Sanayi ve Ticaret Bakanlığından temin edebilecekler. 
     
     TEİAŞ
     
     Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Gölbaşı Sosyal Tesisleri İşletme Müdürlüğü, Gölbaşı Sosyal Tesisleri ambarındaKİ ihtiyaç fazlası (ölü stok) olarak bulunan, 2 adet güç transformatörünü satacak.
     İhale, 17 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00'te açık artırma ile müdürlükte yapılacak.
     Söz konusu ihaleye ait şartname, TEİAŞ Gölbaşı Sosyal Tesisleri İşletme Müdürlüğünden satın alınabilecek. 
     
     DMO
     
     Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğü, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ihtiyacı, 500 adet ahşap sınıf dolabını açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alacak.
     İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlük 2 Numaralı Satın Alma Daire Başkanlığından satın alabilecekler. Teklifler, 20 Eylül 2010 tarihinde saat 12.00'ye kadar Genel Müdürlük 2 Numaralı Satın Alma Daire Başkanlığına verilecek. 
     
     DHMİ
     
     Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, 14 kalem pist özel aydınlatma malzemesini açık ihale usulü ile satın alacak.
     İhalede söz konusu malzemenin teslim süresi işe başlama tarihinden itibaren azami 210 gün olarak belirlendi. İhale, 13 Ekim 2010 tarihinde saat 11.00'de DHMİ Genel Müdürlüğünde yapılacak. Katılımcılar şartnameyi aynı yerden temin edebilecekler. 
     
     DİĞER İHALELER
     
     Yurdun çeşitli yerlerinde yapılacak olan diğer ihalelerden bazıları ve tarihleri de şöyle:
     ''Van Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Caddesi Beşyol mevki Aydın Talay yer altı çarşısında bulunan 43 adet iş yerini açık arttırma usulü ile aylık kira karşılığında, 10 yıl süreyle kiraya verecek. (23 Eylül 2010 saat 14.00),
     İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu ilçesinde 551,75 metrekare arsa ve bina satacak. (29 Eylül 2010 saat 12.00),
     Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 271 kalem basılı evrak satın alacak. (29 Eylül 2010 saat 10.00),
     Van Mahalli İdareleri Çevre Yönetim Birliği, sinek projesi için ilaç alacak. (27 Eylül 2010 saat 14.00),
     1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı (Sakarya), 36 adet otomatik namlu temizleme kiti alacak. (7 Ekim 2010 saat 9.30),
     Ankara İl Jandarma Komutanlığı, 178 kalem Ford Transit, Ford Connect, Ford Escort yedek parça alacak. (4 Ekim 2010 saat 15.00)''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde