Dursun Özbek’e büyük şok! Seçim kararı...

Dursun Özbek’e büyük şok! Seçim kararı...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Yol haritası belirleyelim” diyerek söze başladı ama camianın önde gelenleri, “Bizi seçim paklar” önerisini ortaya attı.

Dursun Özbek’e büyük şok! Seçim kararı...
16px
24px
04.02.2016 08:04
ABONE OLgoogle
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23 Şubat’ta UEFa ile finansal fair play çerçevesinde yapılacak olan kritik toplantı öncesi camianın ağır toplarıyla bir araya geldi.

Arena’da yapılan zirveye eski başkanlar Faruk Süren, Duygun Yarsuvat, Alp Yalman ve Mehmet Cansun ile Ali Dürüst, İrfan Aktar, Adnan Öztürk ve Eşref Alaçayır katıldı. Söze UEFA’nın raporu ile başlayan Başkan Özbek, ağır bir tablo çizerek çözüm önerileri ve destek istedi.

RİVA’YI SAT BORCU ÖDE

Duayen isimler Özbek’e tavsiyelerde bulunurken, eski başkanlardan Duygun Yarsuvat, “Seçime git, bu yönetimle olmaz” dedi.

Adnan Öztürk başta olmak üzere diğer isimler de genel kuruldan yana tavır aldı. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise “Riva’yı satalım” önerisinde bulundu. Toplantıdan beklediği destekle ayrılamayan Dursun Özbek, “UEFa sürecinde seçime gitmek bizi zayıf gösterir. Seçime de gitmem, hiçbir yeri de satmam” karşılığını verdi.

KIRGINLAR KATILMADI

Galatasaray duayenlerini bir araya getiren zirveye iki eski başkan Adnan Polat ve Ünal Aysal katılmadı. Dursun Özbek bu toplantıların devam edeceğini ifade ederek, “Bugün toplantıya katılmayan arkadaşlarımızın da fikirlerini alacağız. yurtdışında oldukları için gelemediler. Sayın Polat ve Aysal’ın fikirleri ve çözüm önerilerini de alacağız” diye konuştu.

BİZ ŞİKE YAPMADIK

Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Özbek, önemli fikir alışverişlerinde bulunduklarını açıkladı, seçim kararı iddialarını ise reddetti. UEFA’nın mali disiplin uygulamasının karapara girişini engellemek için yapıldığını belirten Özbek, “Biz şike yapmadık, vergi borcumuz da yok, futbolcu borcumuz da” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde