Durmuş Yılmaz'dan itiraf: Seçim bildirgesini bugün okudum

Durmuş Yılmaz'dan itiraf: Seçim bildirgesini bugün okudum

MHP milletvekili adayı ve Merkez Bankası eski Başkanı Yılmaz'ın partisinin ekonomik vaatlerinden haberdar olmaması şaşkınlık yarattı

Durmuş Yılmaz'dan itiraf: Seçim bildirgesini bugün okudum
16px
24px
04.05.2015 15:04
ABONE OLgoogle
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan MHP Uşak milletvekili adayı Durmuş Yılmaz gerek partililerin gerekse basın mensuplarının en yoğun ilgi gösterdiği isimlerden biri oldu.

Yılmaz'ın Merkez Bankası eski Başkanı olması sebebiyle ekonomik vaatleriyle öne çıkan MHP'nin yeni dönemdeki en önemli isimlerinden biri olması bekleniyor.

Ancak MHP'nin ses getiren ekonomik vaatlerinin, toplantı sonrası Durmuş Yılmaz'a sorulması ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. Yılmaz canlı yayında MHP'nin ekonomik vaatlerini yeni öğrendiğini ifade etti.

Bir muhabirin "Hilal kart uygulaması, yoksullara belirli miktarda para verilmesi, burada bir hesap var mı, kaç kişiye, ne kadar verilecek" sorusuna Yılmaz "İtiraf edeyim, seçim taahhütlerini, seçim bildirgesini bugün saat 11.15'te aldım, hızlıca okudum, bazı notlar aldım. Ben bu seçim bildirgesi hazırlanırken herhangi bir komisyona katılmadım" diye cevap verdi.

Bu cevap Durmuş Yılmaz'ın taktik icabı kararsız seçmene son dakikada ulaşmayı hedefleyen partisinin taktiklerinden çok da haberdar olmadığını ortaya koydu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde