Dünyanın önemli otel zincirinden Bayrampaşa'ya yatırım

Dünyanın önemli otel zincirinden Bayrampaşa'ya yatırım

İstanbul’un hızlı gelişen ve ulaşım imkanlarıyla çok özel bir konumu olan Bayrampaşa’ya seçkin bir otel daha geliyor...

Dünyanın önemli otel zincirinden Bayrampaşa'ya yatırım
16px
24px
24.04.2015 13:17
ABONE OLgoogle
Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu’nun dev işbirliğiyle Bayrampaşa’ya kazandırdıkları Retaj hotel, dünya üzerindeki diğer örnekleri gibi muhafazakar otel konseptiyle hayata geçiyor. 

Mes şirketler grubu ve birlik inşaat ortak yapımı olan 12’si süit olmak üzere 169 odaya sahip otel; kapalı yüzme havuzu, konferans, toplantı salonları ve İstanbul’un dört bir yanını kuşbakışı gören manzarasıyla, konaklamak isteyenler için çok cazip bir seçenek. 

Güneşli Retaj Royal İstanbu otel’de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, İstanbul’un hızlı gelişen ve ulaşım imkanlarıyla çok özel bir konumu olan Bayrampaşa’ya seçkin bir otel daha kazandırılmış oldu. 

Retaj hotel’ den Franchise alarak yapımını gerçekleştirdikleri otelin işletmesini üstlenen Mes Şirketler Grubu Başkan Vekili Erhan Ünal “Dünyada 11 otele sahip saygın bir markanın 12’inci otelini Bayrampaşa’ya kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Retaj Katar ve Körfez piyasasında gayrimenkul ve konaklama sektörüyle adını duyurmuş önemli bir şirket. Biz de bugüne kadar Mes Şirketler Grubu olarak Capacity AVM, Sultanbeyli Atlas AVM, West Side İstanbul, Ümraniye Canpark AVM, CapitalTower, MonReve Eyüp gibi projelere imza attık. Retaj Al Rayyan Otel’le birlikte yakın zamanda ikinci bir oteli daha bu bölgeye kazandırmak istiyoruz. Bayrampaşa lokasyonunu çok önemli bulduğumuz için burada otel yatırımlarımıza devam edeceğiz.” sözleriyle şirketlerine ve Bayrampaşa’ya olan güvenini dile getirdi. 



12’si süit olmak üzere 169 odaya sahip otelde kapalı yüzme havuzu, konferans, toplantı salonları yer alacak

Tüm bunların yanı sıra; Retaj Group, Mes Group ve Birlik İnşaat heyetleri, 2020’de Katar’da yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası için planlanan bazı yatırımların görüşmelerine şimdiden başladılar.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde