Dünyanın en pahalı otomobilin biri Türk işadamında ama süremiyor

Dünyanın en pahalı otomobilin biri Türk işadamında ama süremiyor

Dünyanın en pahalı otomobilleri listesinde üst sıralarda yer alıyor Pagani Zonda 760 Coupe. Fiyatı 3.4 milyon sterlin.

Dünyanın en pahalı otomobilin biri Türk işadamında ama süremiyor
16px
24px
29.01.2018 08:21
ABONE OLgoogle

Dünyanın en pahalı otomobilleri listesinde üst sıralarda yer alıyor Pagani Zonda 760 Coupe. Fiyatı 3.4 milyon sterlin. 18 milyon TL’nin üzerinde bir değeri var.

Dünyada sadece 13 kişide bulunuyor. Bunlardan biri de İsviçre’de yaşayan emlakçı Tufan Kalman. Dünyanın en pahalı araçlarından birinin Türk bir işadamında olduğunu ise İngiliz basınından öğreniyoruz.

The Sun gazetesinin haberinde Türk işadamı Kalman’ın, Londra’daki bir araba satış bayisinden aldığı Pagani Zonda’nın satış belgelerindeki bir sorun yüzünden kullanamadığını yazdı.

Gazetenin haberinde Türk işadamının Pagani UK Ltd.’ye parasını geri alabilmek için Yüksek Mahkeme aracılığıyla dava açtığını duyurdu.

Haberde "Birleşik Krallık orijinal kayıt belgeleri olmadan, Kalman arabayı İsviçre'de tescil edemiyor, bu nedenle araba kullanılamıyor. Pagani UK Ltd. ne kayıt belgelerini teslim etti ne de satın alma bedelini geri ödedi” denildi.  (Kerim Ülker/Dünya)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde