Dünyaca ünlü model aydınlandığı için artık soyunmayacak!

Dünyaca ünlü model aydınlandığı için artık soyunmayacak!

Geçen hafta Instagram sayfasında 'Artık yok yere soyunmayacağım' diyen Adriana Lima'nın bir 'aydınlanma' yaşadığı için böyle bir karar almış

Dünyaca ünlü model aydınlandığı için artık soyunmayacak!
16px
24px
19.12.2017 08:04
ABONE OLgoogle

Geçen hafta Instagram sayfasında 'Artık yok yere soyunmayacağım' diyen Adriana Lima'nın bir 'aydınlanma' yaşadığı için böyle bir karar aldığını öğrendim.

Lima'nın aydınlanma yolunda en büyük ışık kaynağının da sevgilisi Metin Hara olduğu kulağıma geldi. Dünyaca ünlü model, yazdan beri flört ettiği sevgilisi Metin Hara'nın çekim alanına iyice girmiş!

Kitaplarında ve öğretilerinde aydınlanma ve farkındalığa vurgu yapan Metin Hara, sevgilisi Adriana Lima'nın da 'aydınlanma'sına katkı sağlamış!

HARA'DAN SONRA HAYATI SORGULAMAYA BAŞLAMIŞ

18 yıldır Victoria's Secret defilelerinde boy gösteren Lima, Metin Hara ile aşk yaşamaya başladıktan sonra yaptığı işi ve hayatı sorgulamaya başlamış. İşte bu sorgulamalar sonunda da 'Ben ne yapıyorum?' demeye başlamış. Hatta, yakın arkadaşlarına; "Her sabah kalkıp nasıl göründüğümü ve işim için yeterince iyi olup olmadığımı düşünüyorum.

Bu hem bende, hem de benim gibi olmak isteyen kadınlar da büyük bir baskı yaratıyor. Bu ne fiziksel, ne ruhsal olarak sağlıklı bir şey değil. Bundan kurtulmak lazım" diye dert yanmış.

'Soyunmama' kararı da Adriana Lima'nın aydınlanmasının ilk yansımasıymış. Top model yengemizdeki değişikliklere bakılırsa, Metin Hara'nın sevgisi kadar koçluğundan da çok etkilendiği kesin...

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde