Dünyaca ünlü CEO kansere yakalandı!

Dünyaca ünlü CEO kansere yakalandı!

JPMorgan Chase Yönetim Kurulu Başkanı ve COE'su Jamie Dimon gırtlak kanseri olduğunu açıkladı

Dünyaca ünlü CEO kansere yakalandı!
16px
24px
02.07.2014 09:38
ABONE OLgoogle
JPMorgan Chase Yönetim Kurulu Başkanı ve COEo'su Jamie Dimon yaptığı açıklamada tedavi edilebilir gırtlak kanseri olduğunu duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamada 'gırtlak kanseri teşhisi olmasına rağmen Sayın Dimon göreve devam edecek' açıklaması geldi. Banka'dan hissedarlara yazılan mektupta Dimon'un durumunun tedavi edilebilir olduğu ve bu nedenle "aktif" iş yaşamına devam edebileceği kaydedildi.
 
Dimon bankanın yönetiminin kendisine tam destek verdiğini açıklarken doktorlar melanom kanseri yönünde kanıt bulunmadığı açıklandı.

Dimon'ın sekiz hafta radyasyon ve kemoterapi tedavisi sırasında o çalışmaya devam edeceğini açıklanırken. Dimon "Çok iyi hissediyorum ve şimdi eğer izin veriseniz tüm sağlık durumum değişiklikleri paylaşacağım" dedi.

58 yaşındaki Dimon 2005'in sonundan bu yana ABD'nin en büyük altı bankasından biri olan JP Morgan'ın başından ve en süreli yöneticilerden biri.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde