Dünya bunu konuşuyor.. Putin'den Veliaht Selman'a çak 'beşlik'

Dünya bunu konuşuyor.. Putin'den Veliaht Selman'a çak 'beşlik'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, G20 Zirvesi’nin genel oturum toplantısı başlamadan önce Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile tokalaştı.

Dünya bunu konuşuyor.. Putin'den Veliaht Selman'a çak 'beşlik'
16px
24px
01.12.2018 06:00
ABONE OLgoogle

Arjantin'de gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekimi sonrası liderlerin yerini aldığı sırada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman arasındaki samimi selamlaşma dikkat çekti.

Arjantin’de gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi’nde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile samimi bir şekilde selamlaştığı ve birbirlerine ‘çak yaptıkları’ görüldü. Prens Selman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilginç bakış

Öte yandan gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merakla beklenen Trump ile Putin görüşmesinin, Trump tarafından iptali sonrasında, gözler bu iki liderin zirvede karşılaşmasına çevrilmişti.

Trump, aile fotoğrafı çekimi için yerini almaya gittiği sırada Putin’in önün geçmiş, fakat ikili el sıkışmamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde