Dünür kalp krizi geçirdi: Sümeyye Erdoğan'ın nişanı iptal

Dünür kalp krizi geçirdi: Sümeyye Erdoğan'ın nişanı iptal

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar hastaneye kaldırıldı

Dünür kalp krizi geçirdi: Sümeyye Erdoğan'ın nişanı iptal
16px
24px
12.03.2016 20:19
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın  bu akşam yapılacak nişan töreni öncesi büyük bir şanssızlık yaşandı.

Tarabya Huber Köşkü'nde bu akşam yapılacak nişan töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi Kısıklı'daki evlerinden Tarabya'ya hareket edecekleri sırada rahatsızlık haberi geldi.

Damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı. Bayraktar ameliyata alınırken, nişan ileri bir tarihe ertelendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la bu akşam nişan töreni yapılması planlanan Selçuk Bayraktar'ın babası iş adamı Özdemir Bayraktar, kalp krizi geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Bayraktar, kaldırıldığı Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastaneye giderek Bayraktar'ın durumu hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da hastaneye geldi.

Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar'ın bu akşam yapılması planlanan nişan töreni ertelendi.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Özdemir Bayraktar'ın küçük oğlu Ahmet Bayraktar, "Babamın aort damarı yırtılmış. Daha önce de aynı rahatsızlık yaşanmıştı. Şimdi ameliyatta. İlk müdahaleyi başhekim yaptı. Kendi doktorunu bekliyoruz" dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde