Dün yazmıştık! Doğuş'un en kıymetli arsasını Güriş aldı

Dün yazmıştık! Doğuş'un en kıymetli arsasını Güriş aldı

Güriş Holding, Doğuş Grubu'nun Maslak'taki 2500 metrekare arazisini satın aldı.

Dün yazmıştık! Doğuş'un en kıymetli arsasını Güriş aldı
16px
24px
10.05.2018 16:17
ABONE OLgoogle

Doğuş Grubu’na ait satışa çıkartılan Maslak Eski Büyükdere Caddesi üzerindeki arazisinin kimin alacağı son dönemde oldukça merak uyandırmıştı.

Patronlardunyasi.com'un dün duyurduğu "Doğuş'un Maslak'taki arsasının yeni sahibi belli oldu" haberi bugün gerçek oldu.

2500 metrekarelik arazinin yeni sahibi enerji, inşaat, endüstri, turizm ve sanayi alanlarında 1958 yılından beri Türkiye’de hizmet veren GÜRİŞ Holding oldu. Satın alma ile ilgili rakam henüz paylaşılmadı.

GÜRİŞ Holding bugüne kadar baraj, termik santral, hastane, okul, metro, tünel inşaatları yaptı.  Doğuş'un Maslak'taki arsasının yeni sahibi belli oldu

Bunun yanında çelik imalatları, otel, madencilik ve rüzgar, jeotermal, hidroelektrik santralleri gibi yenilenebilir enerji santralleri yapımı ve işletmeciliği gibi birçok konuda faaliyet gösteriyor.  

Nisan ayında Doğuş Grubu'nun kredi borcu yapılandırması için bankalarla görüşmeye başladığı belirtilmiş, borçlardan dolayı aralarında grubun gayrimenkul ve otellerin de yer aldığı birçok varlık satışını değerlendirdiği ifade edilmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde