Dün Erdoğan'a esip gürledi, bugün MHP'den kovuldu...

Dün Erdoğan'a esip gürledi, bugün MHP'den kovuldu...

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.

Dün Erdoğan'a esip gürledi, bugün MHP'den kovuldu...
16px
24px
27.06.2018 12:23
ABONE OLgoogle

"Meclis'te biz ne dersek o olacak, Erdoğan'ı kurtardık" açıklaması yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin genel başkanı Bahçeli tarafından görevden alındı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yardımcısı Sefer Aycan'ı görevden aldı. Aycan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesinden önce görevinden alınması dikkat çekti. 

Kanramanmaraş'ta partisince birinci sıradan aday gösterilip resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin, seçimlerde anketlerin aksine büyük bir başarı göstererek 49 vekil çıkardığını ve bu sayı ile meclisin kilit partisi olduğunu belirterek, "Biz ne dersek, o olacaktır" sözleriyle dikkat çekmişti. 

'ERDOĞAN'I BİZ KURTARDIK, BİZ NE DERSEK O'

Aycan, şunları söylemişti:

"Yüzde 5 oy bekleyenlere en büyük cevabı MHP'ye gönül veren dava arkadaşlarım, parti yönetimimiz, ülküdaşlarım ve Türk milliyetçileri vermiştir. Tabii bu cevap Kahramanmaraş'ta da kendisini göstermiştir. Elbette 49 vekil bizim beklediğimizden azdır. Ama bugünkü 49 vekil, bütün değerlerin üstündedir, büyük bir mücadelenin eseridir ve Meclis aritmetiğinde MHP'yi kilit konumuna getirmiştir. 600 vekil var ama her zaman, bundan sonra bütün gözler 49 vekilin üzerinde olacaktır, genel başkanımızın üzerinde olacaktır. Bundan sonra Meclis'te siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP Meclis'te kilit konumdadır ve MHP'nin genel başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'ıkurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurtarmıştır, hem Meclis'i kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin."

MHP: Erdoğan'ı kurtardık, Meclis'te biz ne dersek o olacak

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde