Dumanlı'ya eşinden ilginç tepki: Keşke sen tutuklansaydın!

Dumanlı'ya eşinden ilginç tepki: Keşke sen tutuklansaydın!

14 Aralık Cemaat'e yönelik operasyonda gözaltında tutulup serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'ya eşi ne demiş?

Dumanlı'ya eşinden ilginç tepki: Keşke sen tutuklansaydın!
16px
24px
24.12.2014 07:40
ABONE OLgoogle
STV'ye konuşan Zaman Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, eve dönünce eşinin kendisine, 'Aranızdan biri tutuklanacaksa Hidayet bey yerine keşke sen tutuklansaydın' dediğini açıkladı.
 
14 Aralık Cemaat'e yönelik operasyonda gözaltında tutulup serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Samanyolu Haber TV'de katıldığı Gündem Özel programında Metin Yıkar'ın sorularını cevapladı. Dumanlı, bu işin unutulmayacağını ve burada kalmayacağını söyledi. Dumanlı, 'makul şüpheli' yasasının ilk sanıklarının kendileri olduklarını ifade etti.
 
"'EŞİM KEŞKE SEN TUTUKLANSAYDIN' DEDİ"
 
Dumanlı mahkeme sürecini ve eve dönünce eşinin tepkisini ise şöyle anlattı; "Hakim karşısına çıktık. Hidayet beyle orada bir araya geldik. Hep faziletle insan olarak gördüm. Dedim ki, 'ya beraber el ele çıkalım, ya beraber el ele hapse girelim'. 'Hayırlısı olsun' dedik. Ama ayrılınca, o tutuklanınca üzüldüm. Eşime, 'bir Hidayet beyin eşini ara.' 'Ben arayamam' dedi, ağladı. Ardından dedi ki, 'aranızdan biri tutuklanacaksa keşke seni tutuklasalardı.' Niye dedim, 'senin tecrüben var, hem adamın hastalığını falan varmış. Ben şimdi eşini arayıp ne diyeceğim?'
 
AHMET ŞIK'LA GÖRÜŞME KONUSU
 
Dumanlı, Ahmet Şık'ın kendisiyle görüşmek istememesi konusunda da şu yorumu yaptı; "Ahmet Şık görüşmek istememiş. Canı sağolsun. Biz kimseden yardım istemiyoruz. Bugün zor durumdayız diye kimseden yardım beklemiyoruz. Ben sadece Allah'tan yardım beklerim."
 
"AK PARTİ'DEN ARAYANLAR OLDU"
 
Kendisini AK Parti'den de arayanlar olduğunu söyleyen Dumanlı, "Türkiye yeni demokratik bir duruş öğreniyor, sessiz bir çığlık görüyorsunuz. Bu bir çığlıktır. Bu davranış Türkiye için önemli bir kazanımdır. Hemen hemen her siyasi partiden arayanlar oldu hatta AK Parti'den arayanlar oldu. Meslekten her gazeteden arayanlar oldu. İnsanlar, bugünleri hep hafızasına kaydediyorlar. Korkunun altına sığınmaya gerek yok, kimsenin kimseyi de korkutmaya hakkı yok." dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde