Dumankaya İkon'da korkunç olay

Dumankaya İkon'da korkunç olay

Ataşehir'de lüks bir rezidansta yaşayan mimar Hacı Şerbetçioğlu dün gece 22'nci kattan aşağıya atlayarak hayatını kaybetti.

Dumankaya İkon'da korkunç olay
16px
24px
27.07.2014 13:59
ABONE OLgoogle
İstanbul ve Antalya'da iki korkunç olay yaşandı. Ataşehir'de lüks bir rezidansta yaşayan mimar Hacı Şerbetçioğlu dün gece 22'nci kattan aşağıya atlayarak hayatını kaybetti. Antalya'da ise Elif Üre, polis memuru erkek arkadaşının silahıyla intihar girişiminde bulundu.

Ataşehir'deki olay saat 02.00 sıralarında Ataşehir Örnek Mahallesi’nde bulunan bir rezidansta meydana geldi. Mimar Hacı Şerbetçioğlu (37) rezidansın 22. katından atlayarak intihar etti. Olayı gören rezidans görevlileri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Şerbetçioğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Şerbetçioğlu’nun cansız bedeni Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırdı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

"BİLSEN İÇİMİ DERSİN Kİ..."

Antalya'da 34 yaşındaki Elif Üre, polis memuru erkek arkadaşının tabancasıyla intihar girişiminde bulundu.

Olay, saat 06.00 sıralarında Şirinyalı Mahallesi’ndeki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şubesi Narkotik Büro Amirliği’nde görevli polis memuru erkek arkadaşının tabancasını alan Elif Üre, silahı başına dayayıp ateşledi. Ağır yaralanan Üre, çağrılan ambulansla Antalya Yaşam Hastanesi’ne götürüldü. Ameliyata alınan Üre’nin durumunun kritik olduğu kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Elif Üre’nin, bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki kişisel sayfasında ’Bilsen içimi dersin ki; Bu yaşıyor olamaz’ paylaşımının üzerine, ’İşte aynen öyle ben gibi’ notunu düştüğü görüldü.
Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde