Dubai'den sonra Erbil'e de şube açtı

Dubai'den sonra Erbil'e de şube açtı

Manifesto İletişim Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nden sonra ikinci ofisini Erbil’de açtı.

Dubai'den sonra Erbil'e de şube açtı
16px
24px
13.07.2012 14:09
ABONE OLgoogle

Erbil’in en işlek caddesi Gulan’da yer alan ofisin açılışı Manifesto İletişim Grubu Ajans Başkanı Ozan Özkan ile Genel Müdür Selin Bozkurt tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından Erbil Valisi Nawzad Hadi Mawlood da, Manifesto heyetini kabul etti.

Kabulde konuşan Nawzad Hadi Mawlood, bir Türk iletişim şirketinin Erbil’de faaliyete geçmesinin Irak’ın Kürt Bölgesi ile Türkiye arasındaki bağların giderek güçlenmesinin önemli işaretlerinden biri olduğunu vurguladı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Necirwan Barzani’nin ifade ettiği gibi Türkiye ile bölgeyi yakınlaştıran her türlü girişimin kendilerini heyecanlandırdığını belirten Erbil Valisi Mawlood, Manifesto Grubu’nun, halklar arasında ekonomik, sosyal ve kültürel bağların artırılmasına katkıda bulunmasını arzu ettiklerini belirtti.

Müşterimiz Dünyanın Neresindeyse Yanında Yer Alma Gayreti İçindeyiz

Manifesto İletişim Grubu Başkanı Ozan Özkan da, Kuzey Irak’ın son yıllarda hızla geliştiğine  dikkat çekerek, ilk olarak 5 yıl önce bazı projeler dolayısıyla Erbil’e geldiklerini, geçen sürede kurdukları dostlukları daha da pekiştirdiklerini ifade etti.

“Müşterimiz dünyanın neresindeyse onların yanında yer alma gayreti içindeyiz” diyen Özkan, Erbil’e açtıkları ofis dolayısıyla Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi’nin kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederek, kısa zamanda çok ciddi projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Türk Firmaları için Köprü Görevi Üstleneceğiz

Manifesto İletişim Grubu Genel Müdürü Selin Bozkurt da, Türkiye’nin Erbil’de konsolosluk açtığını ve 1400 Türk şirketinin faaliyet gösterdiğini belirterek, bölgenin ekonomik gelişimine  dikkat çekti.

Manifesto’nun ulusal ve uluslararası network’ü ve tüm gücüyle Erbil’de olacağını belirten Bozkurt, Türk firmalarının bölgede yatırım yapabilmeleri ve iş geliştirmeleri için güvenli bir ortam yaratmak amacıyla köprü vazifesi üstleneceklerini söyledi.

Manifesto Erbil’in güçlü yerel ortağı ve uluslararası pek çok haber ajansının Erbil Temsilcisi olan Mohammad Jambaz da, Manifesto’nun tecrübesi, güçlü ilişkileri ve bölgede daha önce yaptığı işlerden ötürü birlikte yeni projeler geliştireceklerini belirterek, bu ortaklıktan dolayı taşıdığı heyecanı dile getirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde