Dubai Şeyhi El Maktum 'Resmen' şok oldu....

Dubai Şeyhi El Maktum 'Resmen' şok oldu....

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum, Pazar günü bir kamu dairesine gerçekleştirdiği ziyarette normalde masalarında olması gereken çalışanları bulamadı ve boş ofiste inceleme yaptı.

Dubai Şeyhi El Maktum 'Resmen' şok oldu....
16px
24px
28.08.2016 14:06
ABONE OLgoogle
Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum, Pazar günü bir kamu dairesine gerçekleştirdiği ziyarette normalde masalarında olması gereken çalışanları bulamadı ve boş ofiste inceleme yaptı. El Maktum’un boş ofiste dolaşması sosyal medyada da ilgi çekti.

El Maktum, Arap yarım adasında haftanın ilk iş günü olan Pazar günü Ekonomik Kalkınma Bakanlığı’nın bir birimine ziyaret gerçekleştirdi.

Bloomberg'in haberine göre, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başbakanı ve Başkan Yardımcısı da olan 67 yaşındaki El Maktum, duvarlarında kendi fotoğrafının asılı olduğu ancak çalışanların yerinde olmadığı ofiste bir süre dolaştı.


">28 Ağustos 2016
El Maktum’un ziyaretini gösteren 14 saniyelik video Twitter’da yayıldı ve kısa zamanda büyük ilgi gördü.

">28 Ağustos 2016
Dubai Emiri'nin her zaman iş günlerinin erken saatlerinde habersiz bir şekilde kamu dairelerini ziyaret ettiği biliniyor. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde