Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti

Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti

Gazeteci-Yazar Çetin Altan 88 yaşında hayatın kaybetti

Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti
16px
24px
22.10.2015 09:10
ABONE OLgoogle
Türkiye'nin simge gazeteci ve yazarlarından Çetin Altan (88), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Acı haberi oğlu Mehmet Altan verdi.22 Ekim 2015Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti

"MAALESEF BABAMI KAYBETTİK"

Gazeteci ve yazar Ahmet Altan ve akademisyen Mehmet Altan'ın babası, duayen gazeteci Çetin Altan, haziran ayında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmış, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Rahatsızlığı nedeniyle tekrar hastaneye yatırılan Çetin Altan'ın telefonla ulaştığımız oğlu Mehmet Altan, ağlamaklı bir sesle " Maalesef babamı kaybettik" dedi.

"BABAM YİNE KALKACAK DİYORDUM AMA OLMADI"

Maltepe’deki Fatih Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitiren Çetin Altan’ın kızı Zeynep Bakan, babasının hayatını kaybettiğini anlattı.

Gözyaşlarını tutamayan Bakan, “Babamı kaybettik, ne diyeyim? Babamla birlikte buradaydık. Bir ayı geçmişti, ümitlerim devam ediyordu. Babam yine kalkacak diyordum işte olmadı.” şeklinde konuştu
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde