Dr. Mehmet Öz, karantina için ne tavsiye etti?

Dr. Mehmet Öz, karantina için ne tavsiye etti?

ABD'nin televizyon kanallarında sağlık programları yapan ünlü doktor Mehmet Öz, koronavirüs pandemisi yüzünden karantina kapsamında evde hapis kalanlara, "en iyi çözüm birlikte olduğunuz kişiyle seks yapmak" tavsiyesinde bulundu.

Dr. Mehmet Öz, karantina için ne tavsiye etti?
16px
24px
18.03.2020 12:56
ABONE OLgoogle

TMZ videosuna konuşan sağlık programlarının doktor yıldızı Mehmet Öz, koronavirüsle mücadeleye yönelik toplumsal mesafe uygulamasının yan etkilerine karşı karantinaya aynı çatı altında giren çiftlere bol bol seks tavsiye etti. 

“Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm seks" diyen Dr. Öz, "Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız" izahını getirdi.

Dr. Öz, "Belki bebek yapacaksınız. Bu birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi” vurgusunu yaptı.

Ancak tıp aleminde tersini düşünenler çoğunlukta. 

ABD'deki Salgın Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) sosyal mesafe çerçevesinde insanların birbirinden en az 1.8 metre uzak durması gerektiğini savunuyor.

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 17, 2020

Long Island’da acil servis doktoru Dr. Frederick Davis de salgın sırasında seks konusunun gri bir alan olduğunu söyledi.

Davis, “Eğer hiçbir semptom göstermiyorsanız, cevap evet. 8-9 ay içinde doğum oranlarında patlama bekliyorum” diye ekledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde