Doğuş patronu Şahenk, Fenerbahçe'ye sponsor

Doğuş patronu Şahenk, Fenerbahçe'ye sponsor

Doğuş Grubu, Fenerbahçe Yelken Şubesine sponsor oldu..

Doğuş patronu Şahenk, Fenerbahçe'ye sponsor
16px
24px
19.08.2016 23:09
ABONE OLgoogle
Doğuş Grubu’nun Fenerbahçe Yelken Şubesine sponsor oldu. Resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda, "Yeni sponsorluk anlaşmasının, hem kulübümüze, hem Doğuş Grubu'na, hem de ülkemiz sporuna hayırlı olmasını diliyor, Sayın Ferit Şahenk'e teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadesi kullanıldı..

Törenin ardından Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve Yelken Şubesi Sorumluu Selma Rodopman, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve bareberindeki Gür Çağdaş, Nafiz Karadere, Erman Yardelen, Ergun Özen ve Levent Kızıl'ı misafir etti.

Konuklar ilk olarak Faruk Ilgaz Tesislerimizi gezdi. Tesislerin havuz başında deniz manzaralı keyifli ortamında gerçekleştirilen sohbetin ardından Yelken Şubesine geçildi. Misafirlere çalışmalar hakkında detaylı bilgi verilirken geleceğin olimpiyat sporcularını yetiştirebilmek için birlikte yapılacaklar ve hedefler konuşuldu. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, antrenman yapan sarı lacivertli yelkencilerle tanıştı.

Heyet daha sonra Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerini geçti. İlk olarak yenilenen eski havuzla birlikte, bu yaz sezonu hizmete giren 2. yeni havuz gezildi. Burada havuzdan yararlanan kulüp üyeleri ve Fenerbahçeliler, Başkan Aziz Yıldırım'a büyük ilgi gösterdi.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizdeki gezi; futbol sahaları, basketbol ve voleybol salonları ile yelken şubesinin ziyaret edilmesiyle devam etti. Konuklara tesisler ve çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi aktarıldı.



Ziyaretin sonunda Başkan Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Tamer Yelkovan ve Yelken Şubesi Sorumlusu Selma Rodopman, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve bareberindekileri uğurladı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde