Doğuş Grubu patronu Şahenk'ten yeni satın alma!

Doğuş Grubu patronu Şahenk'ten yeni satın alma!

Doğuş Grubu, 18,5 milyon euroya yeni bir satın alma daha yaptı

Doğuş Grubu patronu Şahenk'ten yeni satın alma!
16px
24px
21.08.2015 09:48
ABONE OLgoogle
Volkswagen Doğuş Finansman'ın Man Finansman'ı alımı ile ilgili sözleşme imzalandı, takiben birleşme işlemlerine başlanacak
     
Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş.'nin Man Finansman hisselerini alımı ile ilgili sözleşme imzalandı.

Doğuş Otomotiv'den konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamaya göre, Man Finansman A.Ş. hisselerinin satın alınması hususunda, taraflar arasında toplam 18,5 milyon euro hisse alım-satım bedelinde mutabık kalındı ve Hisse Alım Sözleşmesi 20 Ağustos 2015 tarihinde imzalandı.

Sermayesi 1 TL nominal bedelli 14.000.000 adet hisseden oluşan Man Finansman A.Ş.'nde hisse devri sonrası  Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş. 13.999.900 adet, Volkswagen Financial Services AG 51 adet, Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. 47 adet, Doğuş Holding A.Ş. 1 adet ve Doğuş Nakliyat ve Ticaret A.Ş. 1 adet hisseye sahip olacaklar.

Bu sözleşme kapsamında yasal onayların alınması sonrasında yapılacak hisse devrini takiben, Man Finansman A.Ş.'nin, Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş. ile birleşmesine yönelik işlemlere başlanacak
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde