Doğumuna 3 hafta kalan ünlü şarkıcı darp edildi!

Doğumuna 3 hafta kalan ünlü şarkıcı darp edildi!

Arabada çektiği şarkı videoları ile tanınan ve albüm çıkaran şarkıcı Banu Parlak, kocasının kendisini aldattığını düşündüğü bir kadınla tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle yere düşen Parlak, bebeğini düşürme tehlikesi geçirdi.

Doğumuna 3 hafta kalan ünlü şarkıcı darp edildi!
16px
24px
04.09.2018 09:41
ABONE OLgoogle

"Narin Narin" şarkısı ile müzik dünyasına adım atan Banu Parlak, Şubat 2017'de de Okan Öztürk'le hayatını birleştirmiş, hatta "Yana Yana" şarkısının klibinde de eşiyle kamera karşısına geçmişti.

HAMİLEYKEN DARP MI EDİLDİ?

Banu Parlak evliliğinin 1 yılında mutlu haberi aldı ve hamile olduğunu öğrendi. Kızı olacak olan Banu Parlak'ın doğumuna 3 hafta kaldı. Fakat şarkıcı hamile olduğu dönemde şoke eden bir olay yaşadı. İddiaya göre Parlak hamileyken darp edildi.

ÇOCUĞUNU DÜŞÜRME TEHLİKESİ ATLATTI

Teve 2'de yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre; Banu Parlak eşinin kendisini özel bir bankada çalışan Sinem Ö. ile aldattığını iddia etti.

Sinem Ö.'nün bulunduğu kafeye giden Parlak, orada Sinem Ö. ile tartışmaya başladı. Hamile olan Banu Parlak tartışma sırasında yere düştü ve çocuğunu düşürme tehlikesi atlattı.

Sinem Ö., Banu Parlak'ın kendisini takip ettiğini ve darp ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde