Doğan Medya Grubu’nda sürpriz atama!

Doğan Medya Grubu’nda sürpriz atama!

Doğan Medya Grubu'nda beklenen atama gerçekleşti. Aydın Doğan'ın damadı Mehmet Ali Yalçındağ'ın yeni görevi ne oldu?

Doğan Medya Grubu’nda sürpriz atama!
16px
24px
21.12.2015 22:38
ABONE OLgoogle
Aydın Doğan'ın damadı olan Mehmet Ali Yalçındağ Doğan Medya Grubu'nun yeni CEO'su oldu. Yalçındağ 1990 yılından bu yana görev yaptığı Doğan Yayın Holding’teki üst düzey görevlerinden 2102 yılında ayrılarak Yandex Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmişti.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Uzun yıllar Doğan Yayın Holding'in İcra Kurulu Başkanı olarak değerli hizmetlerde bulunmuş olan Mehmet Ali Yalçındağ, bu kez Doğan Grubuna bağlı medya organlarının koordinasyon ve yayın politikalarının yönetiminden, Doğan Yayın İlkeleri ve evrensel yayıncılık değerleri çerçevesinde tam yetki ile görevlendirilmiştir.

Sayın Yalçındağ'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan
Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı"

MEHMET ALİ YALÇINDAĞ KİMDİR?

1964 doğumlu Mehmet Ali Yalçındağ, 1989 yılında American College in London'dan mezun oldu.1990 yılında Doğan Dış Ticaret'te çalışmaya başlayan Yalçındağ 1991 yılında Doğan Holding İcra Komitesi'nde ve 1992 yılında da Milliyet Gazetesi'nde genel müdür yardımcısı olarak görev aldı.

1996 yılında Doğan Holding'teki medya şirketleri Doğan Yayın Holding çatısı altında birleştirilirken Mehmet Ali Yalçındağ, bu kuruluşun yönetim kurulu başkan vekilliğine getirildi. 1999 yılında da Doğan Yayın Holding'in icra kurulu başkanlığına atandı.

Yalçındağ Uluslararası Reklamcılık Derneği (IAA ) Türkiye Başkanı, Türkiye Reklam Konseyi Başkanı, TÜSİAD Üyeliği, Galatasaray Spor Kulübü Üyeliği, WEF Medya Yöneticileri Üyeliği görevlerini de sürdürmektedir.

Arzuhan Doğan Yalçındağ ile evli ve iki çocuk babasıdır.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde