Doğan Holding Eyüp Can ile yollarını ayırdı

Doğan Holding Eyüp Can ile yollarını ayırdı

​Radikal Gazetesi'nin 4 senedir Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan Eyüp Can'ın Doğan Grubu ile yolları ayrıldı.

Doğan Holding Eyüp Can ile yollarını ayırdı
16px
24px
15.10.2014 07:34
ABONE OLgoogle
Doğan Grubu, bünyesindeki Radikal'in kağıda veda etmesinin ardından Hürriyet'in Dijital Yayınlar Direktörlüğü'ne getirilen Eyüp Can Sağlık ile yollarını ayırdı.

Eyüp Can kimdir?

Radikal Gazetesi yazarı Eyüp Can Sağlık 1973'de Adana'da doğdu. 1993'de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdikten sonra lisansüstü eğitimini Harvard Üniversitesi Center For Middle Eastern Studies'de Amerikan Dış Politikası ve Ortadoğu İlişkileri üzerine tamamladı.

Öğrencilik yıllarında gazetecilik hayatına başlayan Eyüp Can, 1994'de Zaman Gazetesi'nde okuyucularla buluştu. Fetullah Gülen ile önemli bir röportaja imza attıktan sonra yine 'Fetullah Gülen ile Ufuk Turu' adında bir yazı kaleme almıştı ve bu yazı Milliyet Yayınları tarafından yayınlanmıştı.

2004'de Doğan Grubu'na geçerek 'Referans' Gazetesi'nin yönetiliğine getirildi. 31 Ağustos 2010 tarihinde de Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturdu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde