Doğan 1 Milyar Dolar haksız kazanç sağladı, açılışını Erdoğan yaptı

Doğan 1 Milyar Dolar haksız kazanç sağladı, açılışını Erdoğan yaptı

Mimarlar Odası, Trump Towers projesiyle ilgili dava açmayı unuttu! Böylece Doğan, emsal artışıyla 1 milyar dolarlık kazanç sağladı. İlginçtir ki Trump Towers'ın açılışını Erdoğan yapmıştı..

Doğan 1 Milyar Dolar haksız kazanç sağladı, açılışını Erdoğan yaptı
16px
24px
26.06.2015 08:18
ABONE OLgoogle
Türkiye'nin en büyük yatırımları olan 3. havalimanı, 3. köprü gibi dev projelere sürekli karşı çıkan Mimarlar Odası, bu kez yetki ve görevlerini de aşarak Cumhurbaşkanlığı'ndaki iftar masasının maliyetini provoke etti.

O PARAYA 48 MASA ALINIR 

Hükümete yakınlığı ile tanınan Akşam gazetesinin haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftarın maliyetinin 1 milyon lirayı aştığını iddia eden Mimarlar Odası'nın yalanını bizzat Erdoğan çürüttü. 240 bin lira denilen masanın Siteler'deki bir ustaya 5 bin liraya yaptırıldığı, takımların da önceki dönemden kaldığı ortaya çıktı.

MESLEKi DEĞiL, SiYASi YAPI 

Türkiye'nin en büyük projelerini sürekli yargıya taşıyan, Gezi'de en ön safta yer alan, görev alanının dışına çıkarak siyasi kimliğe bürünen Mimarlar Odası yetkilileri, iftiraları ortaya çıkınca da 'Biz malzemeyi gözünden tanırız' açıklaması yaptı.

GEZİ'DE BAŞROLDE

Mimarlar Odası'nın başını çektiği Taksim Dayanışması, Gezi Parkı provokasyonunda hep en önde yer aldı.

KÖPRÜYE DE KARŞILAR

8. İdare Mahkemesi, Mimarlar Odası'nın açtığı dava sonucu 3. köprü bağlantı yollarının yapımını durdurdu. 

DERTLERİ BEŞTEPE

Erdoğan'ın verdiği bilgiye göre, portatif bir tabla olan masanın demir profilleri Demirel, 435 bin lira olduğu iddia edilen sandalyeler Gül döneminden kalma. Kişi başı yemek maliyeti de sadece 30 lira. 

DOĞAN'IN KULESiNi UNUTTU!

Başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere her büyük projeye dava yağdıran Mimarlar Odası, Trump Towers projesiyle ilgili dava açmayı unuttu! Böylece Doğan, emsal artışıyla 1 milyar dolarlık kazanç sağladı. 

AÇILIŞINI ERDOĞAN YAPMIŞTI



Trump Towers Mall, 19 Nisan 2012 tarihinde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın da katıldığı törenle açılmıştı.

Doğan Holding’in yatırımı olan, alışveriş merkezi/ofis/residence bölümlerinden oluşan Trump Towers'ı bizzat Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. Hatta Erdoğan, Trump Towers Mall'ın adını beğenmeyerek değişmesini istemişti. İlginçtir ki açılışta şimdiki Akşam Gazetesinin patronu olan Ethem Sancak'ta vardı. Hemen Kadir Topbaş'ın arkasında oturuyordu. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde