Doğa Rutkay: Bebek yapacak adam yok

Doğa Rutkay: Bebek yapacak adam yok

Bir güzellik markasının Türkiye yüzü Doğa Rutkay,özel hayatı ile ilgili çok özel açıklamalar yaptı.

Doğa Rutkay: Bebek yapacak adam yok
16px
24px
06.05.2010 12:20
ABONE OLgoogle

Rutkay, geçtiğimiz gün katıldığı tanıtımın ardından düzenlenen basın toplantısında kendisinde sorulan soruları içtenlikle yanıtladı.

Ayakligazete.com'un haberine göre, önümüzdeki günlerde tiyatro oyunu için Türkiye turnesine çıkacağını belirten Doğa Rutkay; "Sette ışıklara ve çok fazla makyaja maruz kalıyorum, bu nedenle cildime ve kendime ekstra bakım yapmam gerekiyor. Mesela kefiri çok sık içerim.Tiyatromuz tüm hızıyla devam ediyor, yakın zamanda Ege turnesine çıkacağız. Oyunda ki öpüşme sahneleri çok abartıldı. Zaten oyun aldatma üzerine ve çok daha güzel sahneler var öpüşme sahnesi onların yanında çok da önemli kalmıyor. Tiyatro dışında resim yapıyorum, 70 taneyi tamamlayınca sergi açacağım' dedi. Anneler Günü'nün yaklaştığını hatırlatmamız üzerine ise; "Turneye annemi de götüreceğim hem iş yapmış olacağım hem de annemle zaman geçirmiş olacağım. Ben de anne olmayı istiyorum ama bebek yapmak kolay, önemli olan bebek yapacak adamı bulmak. Şu an kalbim boş biraz işlerime yoğunlaştım' şeklinde konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde