Doğa Kolejlerinde öğretmenlere maaş ayıbı

Doğa Kolejlerinde öğretmenlere maaş ayıbı

Geçen yıl Kasım ayında öğretmen maaşları ve kıdem tazminatları ödenmediği için gündeme gelen Doğa Kolejlerinde sorunun devam ettiği ileri sürüldü.

Doğa Kolejlerinde öğretmenlere maaş ayıbı
16px
24px
01.05.2019 12:20
ABONE OLgoogle

Doğa Kolejleri, geçen yıl Kasım ayında öğretmen maaşları ve kıdem tazminatlarını ödemediği haberleriyle gündeme gelmişti. Aradan çok zaman geçti ancak, Doğa Kolejlerindeki sorun çözülmedi.

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET GELİYORDU

Doğa Kolejleri ile ilgili olarak, geçen yıl Kasım ayında çok sayıda öğretmen paralarını alamamaktan şikayetçi olmuştu. İşten ayrılan öğretmenlerin alacaklarını alamaması, maaşların gecikmesi, kıdem tazminatlarının ödenmemesi, eğitim ödeneğinin ödenmemesi ve kayıt iptali yaptıran velilere paralarının iade edilmemesi gibi başlıklarda çok sayıda şikayet gelmişti.  Doğa Kolejlerinde kriz! Öğretmenlere maaş ödenemiyor

Benzer bir ödeme sorununun kolejde halen devam ettiği belirtildi. Kolej yönetiminden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

İMZA KAMPANYASI BAŞLADI  Maaşları ödenmeyen Doğa Koleji öğretmenleri derse girmiyor...

Doğa Kolejlerinin öğretmenlere ücretlerinin ödememesine karşı imza kampanyası başlatıldı. Change.org'da başlatılan imza kampanyasında, öğretmenlerin sorunlarının çözülmesi istendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde