Doğa Koleji’nin sahibinden iki yeni girişim

Doğa Koleji’nin sahibinden iki yeni girişim

Eğitimde hızla büyüyen Fethi Şimşek’in yeni arayışlar içinde olduğunu duymuştuk

Doğa Koleji’nin sahibinden iki yeni girişim
16px
24px
06.08.2010 16:02
ABONE OLgoogle

Doğa Koleji’ni daha çok İstanbul Beykoz ormanları içinde 55 dönüm alana kurulu modern eğitim tesisleriyle tanıyoruz. Bir de kolej basketbol takımının yurtiçi ve yurtdışında elde ettiği şampiyonluklarla... Fethi Şimşek tarafından 2002 yılında kurulan Doğa Koleji, zamanla İstanbul’un farklı noktalarında birçok şube açtı.

Eğitimde hızla büyüyen Fethi Şimşek’in yeni arayışlar içinde olduğunu duymuştuk. Farklı sektörlere yatırım yapmak istediği konuşuluyordu. Nitekim Şimşek, geçen hafta “DV Doğa Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme A.Ş.” unvanlı bir şirket kurarak beklentileri yanıltmadı. Şirketin kuruluş sözleşmesinde faaliyet amacı “Yurtiçi ve yurtdışında alışveriş merkezi, otel, plazalar satmak, almak ve kiralamak” şeklinde özetleniyor.

Fethi Şimşek’in ikinci şirketi “Çınaraltı Sağlık Ürünleri” ise doğal sağlık ürünleri imal edip ticaretini yapacak. Bakalım Şimşek, eğitimdeki hızlı büyümenin ardından bu yeni alanlarda nasıl bir grafik çizecek?

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde