Diziden kazandığını ticarete yatırdı

Diziden kazandığını ticarete yatırdı

Wilma Elles geçtiğimiz yıl ünlü bir marka için tasarladığı kıyafetler ilgi görünce kendi mağazasını açmaya karar verdi...

Diziden kazandığını ticarete yatırdı
16px
24px
19.06.2013 16:35
ABONE OLgoogle

Alman oyuncu Wilma Elles, 3 sezon rol aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin final yapmasının ardından iş kadınlığına atıldı. Wilma Elles geçtiğimiz yıl ünlü bir giyim markası için özel kostümler tasarladı. Güzel oyuncunun hazırladığı abiye kıyafetler büyük ilgi gördü.

YOĞUN SİPARİŞ ALDI

 Özellikle düğün ve mezuniyetlerin ağırlıkta olduğu şu günlerde, oyuncunun tasarımlarına art arda sipariş gelince; çalıştığı firma da Elles'ten yeni bir koleksiyon talep etti. Ancak Wilma Elles teklifi geri çevirerek, tasarımlarını kendi mağazasında satışa sunmaya karar verdi.

İstanbul ve Çeşme’de mağaza açacak

İş kadınlığı için kolları sıvayan Elles, Alaçatı'da mağaza bakmaya başladı bile. Çeşme ve İstanbul'da mağaza açacak olan oyuncu, dizilerden kazandığını yeni işine yatıracak.

Elles'in yeni sezonda yine iddialı bir diziyle ekranlara döneceği konuşuluyor. Bu konuda konuşma yasağının olduğunu söyleyen güzel oyuncu ser verip sır vermiyor.

Bugün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde