Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'dan Adnan Oktar'a: Akli dengesi tamamen bozulmuş..

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'dan Adnan Oktar'a: Akli dengesi tamamen bozulmuş..

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sahibi olduğu A9 kanalındaki programında Kedicik ismini verdiği kadın müritlerine dans ettiren ve dini program yaptığını söyleyen Adnan Oktar'ın akli dengesinin bozuk olduğunu söyledi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'dan Adnan Oktar'a: Akli dengesi tamamen bozulmuş..
16px
24px
31.01.2018 20:01
ABONE OLgoogle

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, gazete, televizyon ve ajansların Ankara temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Pek çok konuda açıklama yapan Prof. Dr. Ali Erbaş, kamuoyunun yıllardır tartıştığı Adnan Oktar'ın geçmişte Yahudilik için çalıştığını, şimdiyse Kedicik ismini verdiği müritlerini dansöz gibi oynatarak dini kullandığını aktardı. 

Oktar'ın sahibi olduğu A9 kanalının kapatma yetkisinin kendilerinde olmadığını aktaran Erbaş, "yetki kimseyse onun kapatması lazım" dedi.   Operasyon sinyali geldi, Adnan Oktar'ın Kedicikleri Erdoğan arşivini açtı
"KURAN-I KERİM'İ KOYUP İNŞALLAH MAŞALLAH DEYİP DANSÖZ OYNATIYORLAR"

Erbaş, FETÖ’nün dışında kendisine cemaat, hoca diyen grupların olduğu kaydederek, “İnşallah maşallahı çok kullanıp bir yandan önüne Kur’an-ı Kerim’i koyup, bir yandan da önünde dansöz oynatanlar var. Kur’an-ı Kerim’i önüne alıp dansöz oynatanlara karşı ne yapacaksınız?” sorusu üzerine Erbaş, “Bizim de gördüğümüz zaman tüylerimizi diken diken eden, zaten bakmakta doğru değil öyle bir kanala. Bu kişi vaktiyle Yahudilik, Masonluk kitabını hazırlayan bir grubun başındaydı o kişi. Şimdi kendisi Mason olduğunu söylüyor. Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş. O konuda ceza aldı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Adnan Oktar dosyasını kim verdi?

Yahudilere ve Masonlara hakaretten ceza aldı. Şimdi öyle. Cezaevinde yatış sebeplerinden birisi de Atatürk’e hakarettir. 90’lı ya da 80’li yıllarda ben çok iyi biliyorum Atatürk’e hakaretten cezaevinde kaldı ama şimdi en büyük Atatürkçü olarak kendisini söylüyor. Dengesi bozulmuş bir insan. Biz bunun doğru olmadığını söylüyoruz.

Ama o televizyonu kapatma yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığında değil ki, yetki kimdeyse onun kapatması lazım. İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor, dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi?” değerlendirmesinde bulundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde