Dikkat! İstanbul’da bugün bu yollar kapalı

Dikkat! İstanbul’da bugün bu yollar kapalı

İstanbul’da bugün önemli yollar kapalı. Bisiklet yarışı ve Maraton nedeniyle İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Dikkat! İstanbul’da bugün bu yollar kapalı
16px
24px
24.04.2016 07:58
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu’nun bugün yapılacak olması nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı açıklandı.

52’inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu saat 11.40’da Beşiktaş’taki İskele Meydanın’dan start alacak. 130 kilometrelik yarışın Sultanahmet’teki At Meydanı’nda saat 15.00 gibi bitmesi tahmin ediliyor.

Bu nedenle Beşiktaş, Barbaros Bulvarı, Boğaziçi Köprüsü’nün bir şeridi, buradan Beykoz’a uzanan sahil yolu şeridi, Beykoz Belediyesi’nin önü, Akbaba Köyü, Beykoz Korusu, Poyrazköy yolu, gidiş ve dönüşlerde, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Balat Hastanesi geçiş güzergahı, Atatürk Bulvarı, Bozdoğan Su Kemeri Güzeragahı gidiş-dönüşler, Çatladıkapı dönüşleri, KüçükAyasofya Caddesi, Torun Caddesi ve bu güzergahı müteakip At Meydanı 08.30-16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.
 
Öte yandan yine bugün yapılacak Vodafone Yarı maratonu nedeniyle Yenikapı – Eyüp dönüşünde finish noktası tekrar Yenikapı olarak belirlendi. Bugün Yenikapı – Eyüp arasındaki güzergah trafiğe kapalı olacak. Vodafone Yarı – Maratonu’nun startı elit atletler için 09.00, diğer atletler için saat 09.30’da verilecek. Yarışın tahmini bitiş saati 11.00 sularında olacak, 12.00’de ise ödül töreni yapılacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde