Digiturk’ün futbol paketi fiyatlarına soruşturma

Digiturk’ün futbol paketi fiyatlarına soruşturma

Digiturk’e futbol paketi fiyatları nedeniyle Rekabet Kurumu tarafından soruşturma başlatıldı.

Digiturk’ün futbol paketi fiyatlarına soruşturma
16px
24px
07.03.2019 07:29
ABONE OLgoogle

Digiturk markasının çatı şirketi olan Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ ve 48 bayisi Türkiye Süper Ligi ve 1. Ligi müsabakalarını içeren ticari paketlerine ilişkin fiyatlama davranışları ve bayilik sistemi nedeniyle kurum tarafından incelenecek. Soruşturma kararı, Rekabet Kurumu sitesinden duyuruldu

Rekabet Kurulunca, Digiturk markasının çatı şirketi Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ ile Digiturk bayisi 48 teşebbüs hakkında soruşturma açılmasına karar verildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ’nin (Digiturk) Türkiye Süper Ligi ve 1. Ligi müsabakalarını içeren ticari paketlerine ilişkin fiyatlama davranışları ve bayilik sistemiyle, Digiturk bayisi sıfatıyla bu ticari paketleri arz eden teşebbüslerin fiyatlama ve pazar paylaşımı davranışlarıyla rekabeti ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik yürütülen ön araştırma karara bağlandı.

Bu kapsamda, Kurul tarafından Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ ile 48 Digiturk bayisi hakkında soruşturma açılmasına karar verildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde