Devlet Bahçeli’den Kadir İnanır’a: Artist, keçi reklamı yapıyor

Devlet Bahçeli’den Kadir İnanır’a: Artist, keçi reklamı yapıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, akil insanlar heyetini ve isim vermeden heyetteki sanatçı Kadir İnanır’ı eleştirerek, “Şimdi bir artist, kalkmış TV’de reklam yapıyor, keçiler diye" dedi

Devlet Bahçeli’den Kadir İnanır’a: Artist, keçi reklamı yapıyor
16px
24px
03.08.2015 04:29
ABONE OLgoogle
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün toplanan Akil İnsanlar Heyeti’nden bir grubun yaptığı ‘çatışmasızlık haline dönülmeli’ çağrısını eleştiri yağmuruna tutarken, “Nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlar” dedi.

Bahçeli, çözüm sürecine ilişkin eleştirilerini sıralarken, sinema sanatçısı Kadir İnanır’ın çağrısıyla yeniden bir araya gelerek, ‘çatışmalar son bulsun’ çağrısı yapan akil insanlar heyetine sert eleştiriler yöneltti. Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır için “artist, keçi Reklamı yapıyor” diyen Bahçeli, akil insanlar için şunları söyledi:

“Artist, şimdi kalkmış TV’de reklam yapıyor, keçiler diye… Kendilerine göre de bir sinema oyuncusu. Bilmedikleri, nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlardır.”

Kadir İnanır’dan Bahçeli’ye yanıt

Devlet Bahçeli’nin nerede yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamakla suçladığı akil insanlar heyetininde bulunan Kadir İnanır, Devlet Bahçeli'nin eleştirilerine cevap verdi..

BEN BARIŞI SAVUNUYORUM

Kendisinin her zaman barıştan yana olduğunu belirten Kadir İnanır ” Sayın Bahçeli anladığım kadarıyla benim bütün filmlerimin diyaloglarını bile biliyor. Ben barış savunucusuyum, savunmaya da devam edeceğim. Başka bir şey söylemeye gerek yok” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde