Dev projelerin sahibi Nuhoğlu İnşaat da konkordato istedi

Dev projelerin sahibi Nuhoğlu İnşaat da konkordato istedi

Konkordato talep eden inşaat şirketlerine İstanbul, Ankara ve İzmir’de dev konut projeleri yürüten Nuhoğlu İnşaat da eklendi.

Dev projelerin sahibi Nuhoğlu İnşaat da konkordato istedi
16px
24px
04.10.2018 11:41
ABONE OLgoogle

Emlak sitelerinde yer alan habere göre, 1986’dan bu yana sektörde faaliyet gösteren şirket konkordato komiserlerinin atanması bekliyor.

Konut, altyapı, çevre düzenlemesi, kent parkları, eğitim ve sağlık projeleri gibi alanlarda çalışan şirket son olarak İzmir Karabağlar’daki Yenitepe Projesi’ni ekonomik kriz gerekçesiyle durdurmuş, 900 işçisini işten çıkarmıştı. Nuhoğlu İnşaat kriz nedeniyle projesini durdurdu: 900 kişi işten attı

Büyükşehirlerde İstanbul Akvaryum, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Küçükkuyuport, Sinan Erdem Arena, Bursa Hayvanat Bahçesi, Bayrampaşa Şehir Parkı gibi yapılarda imzası bulunan Nuhoğlu İnşaat halihazırda İstanbul Fikirtepe’deki Yenitepe Kadıköy, İzmir Karabağlar’daki Yenitepe İzmir ve Çeşme’deki Marinera Çeşme projelerinde satışlara devam ediyordu. Bu projelerde toplamda 3 binden fazla daire ve ticari birim yer alıyor.

Libya, Kazakistan ve Irak’da şubeleri bulunan şirketin iştirakleri arasında Trend İnşaat ve İstanbul Akvaryum da bulunuyor.

4 PROJEDE İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Nuhoğlu İnşaat’ın inşaatı devam eden Yenitepe Kadıköy, Cubes Ankara, Yenitepe İzmir ve Marinera Çeşme isimli dört projesinde satışlar da sürüyordu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde