Dev fabrikanın icra ihalesinde silahlar konuştu

Dev fabrikanın icra ihalesinde silahlar konuştu

Türkiye'nin önde gelen ısıtıcı markalarından UFO’nun icradan satılan fabrika binaları için dün düzenlenen ihalede silahlı çatışma yaşandığı ortaya çıktı.

Dev fabrikanın icra ihalesinde silahlar konuştu
16px
24px
21.04.2017 12:04
ABONE OLgoogle

Edinilen bilgiye göre mezat salonunu içinde patlayan silahlar nedeni ile biri avukat iki kişi yaralandı. Piyasaya 100 milyon dolar borcu bulunan UFO bir süredir mali sıkıntılarla gündemdeydi.

Türkiye ısıtıcı pazaranın yüzde 85'ini elinde bulunduran UFO üç yıl önce mali darboğaza girdi. Şirkete yönelik hacizler artarken, üretim durdu. Dün de UFO'nun 28 milyon TL muhammen bedel biçilen UFO'nun iki fabrikası için icra ihalesi vardı. İhaleyi Büyükçekmece İcra Müdürlüğü düzenledi.

Söz konusu icra ihalesi, alacaklı bir bankanın talebi sonrası düzenlendi. Büyükçekmece Adliyesi'nin karşısında kurulu bulunan mezat salonunda yapılan ihaleden önce ortalık karıştı.

Krizdeki UFO nasıl kurtulacak?

İHALE KATILIMCILARA ARASINDA TARTIŞMA

Edinilen bilgilere göre, ihaleye katılmak isteyen kişi veya firmaları temsilen gelen kişiler arasında yaşanan tartışma giderek alevlendi.

Saat 15:00 sıralarında ise mezat salonun içinde iki el silah sesi duyuldu. Olay yerinde bulunan kişilerden birinin verdiği bilgiye göre, silahı kullanan kişi rastgele ateş açtı.

BİRİ AVUKAT İKİ KİŞİ YARALANDI

Açılan ateş sonrası mezat salonunda bulunan bir avukat yaralandı. Mezat salonun yakınında geçen başka bir kişi de topuğundan yaralandı.

Çok sayıda alacaklının icra takibi başlattığı UFO'nun toplam 100 milyon doları bulan bir borcunun olduğu ifade ediliyor.

Dinçer Gökçe/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde