Deşifre etmeyin yalnız bir kadınım

Deşifre etmeyin yalnız bir kadınım

Tuğba Coşkun, medyaya rica etti: "Bu ülkede 100 lira için adam öldürüyorlar. Cipimin plakasını çekip yayınlamayın... Ben yalnız başına yaşayan bir kadınım"

Deşifre etmeyin yalnız bir kadınım
16px
24px
06.05.2010 10:16
ABONE OLgoogle

Mehmet Ali Erbil'den boşanırken 5 milyon TL para ve gayri menkulün sahibi olan Tuğba Coşkun, önceki gün Bebek Koru Kahvesi'ne gitti. Coşkun çıkışta, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in, "O benim ruh ikizimdi" sözleri ve kendisiyle ilgili iltifatlarının hatırlatılması üzerine şu yanıtı verdi: "Bizim ilişkimiz her zaman seviyeliydi..."

"BİR TEK İSTEĞİM VAR!"

Tuğba Coşkun, Bebek'ten ayrılırken gazetecilerden bir de ricada bulundu. Kendisi hakkında haber yapılırken dikkatli olunmasını isteyen Coşkun, "Bu ülkede 100 lira için adam öldürüyorlar. Ben çocuğuyla yalnız yaşayan bir kadınım. O yüzden sizden tek isteğim ne olur cipimin plakasını çekip, yayınlamayın."

Tuğba Coşkun habercilerin eski eşi Mehmet Ali Erbil’le ilgili sorularını “O artık beni ilgilendirmiyor” diyerek geçiştirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde