Derin ile Tolga'nın mütevazı düğünü iptal!

Derin ile Tolga'nın mütevazı düğünü iptal!

Derin Mermerci ile Tolga Egemen'in 17 Temmuz'da Çırağan Sarayı'ndaki nikahı iptal

Derin ile Tolga'nın mütevazı düğünü iptal!
16px
24px
10.06.2010 05:55
ABONE OLgoogle

Kasım 2008'den bu yana flört eden Derin Mermerci ile Tolga Egemen'in 17 Temmuz'da Çırağan Sarayı'nda evlenmeye karar verdiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Ancak öğrendim ki, çiftin düğünleri iptal olmuş! Sakın hemen yanlış anlaşılmasın; ilişkileri mutlu mesut devam ediyor.

Ancak Derin, ablalarının düğününün aksine, daha mütevazı ve samimi bir düğünle vuslata ermek istiyordu! Ancak çevreleri bu kadar geniş olunca, bu kolay olmuyor tabii. Herkes Derin ile Tolga'nın bu mutlu gününe şahitlik etmek isteyince, aşıklar işin içinden çıkamamışlar. Çok kısa bir süre kaldığı ve listeleri tamamlayamadıkları için de, düğünlerini ileri bir tarihe ertelemişler.

YURTDIŞINDA EVLENSİNLER!
Kimseyi kırmak istemeyen Derin ile Tolga, düğünlerini ileri bir tarihe ertelese de, bence bu işin içinden kolay kolay hiç çıkamayacaklar! Naçizane tavsiyem, son zamanlarda herkesin yaptığı gibi yurtdışındaki bir Türk konsolosluğuna gidip, nikahlarını kıymaları!!!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde