Derbi maça 2770 güvenlik görevlisi

Derbi maça 2770 güvenlik görevlisi

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Pazar günü oynanacak derbi maç için yoğun güvenlik önlemi alındı

Derbi maça 2770 güvenlik görevlisi
16px
24px
16.02.2010 10:14
ABONE OLgoogle

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında 21 Şubat Pazar günü oynanacak derbi maç öncesi, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçla ilgili alınacak güvenlik önlemleri, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında, İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

Beşiktaş Kulübü adına yönetim kurulu üyesi Orhan Saka, Galatasaray Kulübü adına müsabaka ve dış ilişkiler müdürü Yeşim Toroslu ve güvenlik müdürü Remzi Tan ile diğer ilgili makamların temsilcilerinin katıldığı toplantının başında konuşan Vali Yardımcısı Bakoğlu, derbi maçta 870 özel güvenlik personeli, 1900 emniyet personeli olmak üzere toplam 2770 emniyet mensubunun görev yapacağını bildirdi.

Derbi maçla ilgili gerekli emniyet önlemlerinin saat 15.00'den itibaren en üst seviyede alınacağı, stat giriş kapılarının saat 16.00'dan itibaren açılacağı kaydedildi.

Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak. Aşırı derece alkollü olup, kendisini idare edemeyen şahıslar stada alınmayacak.

Stat içindeki büfelerde içme suları pet şişede değil, plastik bardaklarda ve ağzı açılmak suretiyle satılacak.

Maç bitiminde misafir Galatasaray taraftarlarının tribünde çok fazla beklememeleri amacıyla ev sahibi Beşiktaş taraftarları makul bir süre sonunda tribünlerden çıkarılacak.

Derbi maçla birlikte, Turkcell Süper Lig'de 22. haftada yapılacak Kasımpaşa-Gaziantepspor ve Fenerbahçe-Bursaspor maçlarıyla, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Fransa'nın Lille, Galatasaray ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında 25 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak 2. tur rövanş maçlarında alınacak güvenlik önlemleri de görüşüldü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde