Derbi başladı: Ekrem İmamoğlu Fenerbahçe Stadı'nda

Derbi başladı: Ekrem İmamoğlu Fenerbahçe Stadı'nda

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde, resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'da Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun maçı izlemek üzere stada geldiği görüldü.

Derbi başladı: Ekrem İmamoğlu Fenerbahçe Stadı'nda
16px
24px
14.04.2019 19:46
ABONE OLgoogle

Süper Lig'in 28. haftasında yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi başladı.

Türkiye'de ve dünyada çok sayıda kişi tarafından takip edilen derbide, resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun katılımı tartışma konusu olmuştu. 

Dün katıldığı Beşiktaş maçında kendisi lehine slogan atılmasının ardından iktidar cephesince eleştiri oklarının hedefi olan İmamoğlu, bugünkü derbiye ilişkin yaptığı açıklamada da "Gideceğim kardeşim, bu kadar net" ifadelerini kullanmıştı. 

İmamoğlu'nun derbi için Fenerbahçe Stadı'na geldiği görüldü. Twitter hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu, "İstanbulumuzun iki köklü kulübünün önemli maçında Fenerbahçe Stadı’nda olmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde