Denizli'ye zina suçlaması

Denizli'ye zina suçlaması

Selin Denizli’yle birlikte yaşamaya başlayan 11 yıllık kocasına 2.5 milyon TL’lik tazminat davası açtı.

Denizli'ye zina suçlaması
16px
24px
23.04.2010 08:54
ABONE OLgoogle

Habertürk'ün haberine göre, Ünlü iç mimar Abdullah Burnaz’ın eşi Özlem Burnaz evi terk edip Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin kızı Selin Denizli’yle birlikte yaşamaya başlayan 11 yıllık kocasına 2.5 milyon TL’lik tazminat davası açtı.

Ünlülerin mimarı  olarak tanınan Abdullah Burnaz’ın eşi Özlem Burnaz evi terk edip Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin kızı Selin Denizli’yle aşk yaşamaya başlayan 11 yıllık kocasınaboşanma davası açtı. Özlem Burnaz, avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla Üsküdar Adliyesi’ne verdiği boşanma dilekçesinde zina yaptığını öne sürdüğü eşinden 2 milyon maddi, 500 bin manevi olmak üzere 2 milyon 500 bin TL tazminat istedi. Özlem Burnaz dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: 

KIZIM TEDAVİ GÖRÜYOR

“Eşimle 1999 yılında evlendik. 2006’da kızımız Alya dünyaya geldi. Kızımızın doğumundan hemen sonra eşimin kaçamakları başladı. Kızıyla hiç ilgilenmedi. Hatta şu anda kaç yaşında olduğunu dahi bilmiyor. 6 Mart’ta evi terk edip sevgilisi Selin Denizli’yle birlikte yaşamaya başladı. İlişkilerini herkesin gözü önünde yaşıyorlar. Hatta birlikte defalarca Mustafa Denizli’nin evine gittiler.”

Özlem Burnaz, ailesinden kalan mal varlıklarını satan Abdullah Burnaz’ın bu sayede işlerini büyüttüğü ve kazanç sağladığını da öne sürdü. Uzun süredir babasını görmeyen 4 yaşındaki kızı Alya’nın bozulan aile düzeni nedeniyle psikolojik tedavi görmeye başladığını belirten Özlem Burnaz, kızının velayetinin kendisine verilmesini istedi. Tazminatın dışında kızı ve kendisi için ayda toplam 10 bin TL nafaka talebinde bulundu. Ayrıca okul çağına geldiğinde Alya’nın okul masraflarının babası Abdullah Burnaz tarafından karşılanmasını talep etti. Özlem Burnaz, Alya’nın psikolojisinin bozulmaması ve mahremiyetin korunması amacıyla eşinde bu taleplerini kabul etmesini istedi.

MALLARINA TEDBİR

Abdullah Burnaz’ın bu talepleri kabul etmemesi halinde zinayı tüm belge ve tanıklarla mahkemeye sunacağını belirtti. Özlem Burnaz, ayrıca eşinin üzerinde bulunan mal varlıklarının tamamınada ihtiyati tedbir kararı konulmasını talep etti. Üsküdar 3. Aile MahkemeSide bir dubleks yazlık, Beyoğu’n da bir daire, Ayvacık’ta bir arsa ile zeytinlik, bir cip ve otomobile ihtiyati tedbir kararı koydu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde