Denizde yasağı delen işadamı reklam teklifi aldı

Denizde yasağı delen işadamı reklam teklifi aldı

Ormanda ve sahilde mangal yakılması yasağını, denizde can simidinin üzerine koyduğu mangalla delen işadamına sucuk reklamı teklifi geldi

Denizde yasağı delen işadamı reklam teklifi aldı
16px
24px
06.08.2010 05:22
ABONE OLgoogle

BALIKESİR’in Erdek İlçesi’nde teknesi ile tatil yaparken, ormanda ve sahilde mangal yakılması yasağını, denizde can simidinin üzerine koyduğu mangalla delen işadamı Levent Çalışkan'a, bir sucuk firmasından reklam filmi teklifi yapıldığı belirtildi.

Erdek’te otomobil yedek parçası satan Levent Çalışkan, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ormanlık alanda ve sahillerde konulan mangal yakma yasağını, ‘Gizem 2’ isimli teknesiyle eşi ve çocuklarıyla denizde can simidi üzerine koyduğu mangalı yakarak deldi.

Can simidi üzerine tahta koyup, üzerine kurduğu mangalda et ve tavuk ızgara yapan Çalışkan, “Orman Müdürlüğü sahilde ve ormanlık alanda yangın tehlikesine karşı mangal yakılmasını yasakladı. Eşim de ‘kirlenecek’ diye teknemizde mangal yakmama izin vermedi. Ben de bu yasakları, deniz üzerinde mangal yaparak deldim” dedi.

Levent Çalışkan ‘denizde mangal keyfi’ haberinin gazete ve televizyonlarda yer almasından sonra, bir sucuk fabrikasının kendisini arayıp denizde reklam filmi çekilmesi için teklif yaptığını söyledi. Firma ile önümüzdeki günlerde Erdek’te bir araya geleceklerini belirten Çalışkan, “Çekim konusunda anlaştık. Detayları konuşmadık. Denizde yakacağım mangalda sadece sucuk pişireceğim. Bu görüntüler de, televizyonlarda bu kez reklam amacıyla yayınlanacak” diye konuştu.

Erdem Özcan/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde