Denizciler Birliği şirketine iflas davası

Denizciler Birliği şirketine iflas davası

Verdiği liman hizmetlerinin yanı sıra antrepo işletmeciliği yapan Denizciler Birliği AŞ’nin iflası istendi. Dava, alacaklı şirket konumundaki Pırıl İnşaat AŞ tarafından açıldı.

Denizciler Birliği şirketine iflas davası
16px
24px
02.01.2020 21:39
ABONE OLgoogle

Denizciler Birliği Deniz Nakliyatı Ve Tic. AŞ, uzun yıllar kamuya ait denizcilik şirketinde çalışan üst düzey yöneticiler tarafından 16 yıl önce kurulmuştu.

Anılan dosyada, Pırıl İnşaat Ticaret Bilgisayar Elektronik Büro Donanımları AŞ davacı konumda bulunuyor. Davanın ilk duruşması İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde, 4 Mart günü görülmeye başlanacak.

Sermayesi 8 milyon lira

8 milyon lira sermayeli Denizciler Birliği AŞ, birçok limanda faaliyet gösteren bir şirket konumunda. İskenderun Körfezi’nde bulunan Denbirport Liman Tesisi, şirketin faaliyet gösterdiği alanların başında yer alıyor. Liman boşaltma ve yükleme hizmetleri veren şirket, antrepo işletmeciliği de yapıyor.

İflas davasını Adanalı Pırıl İnşaat açtı

Davacı konumda bulunan Pırıl İnşaat AŞ ise Adana merkezli bir şirket. 1983’te kurulan şirket, yurt içi ve yurt dışında birçok projeye imza attı.

Ali Yılmaz/Diken

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde