Denizbank'tan Rus ortaklara 'Gezi' brifingi

Denizbank'tan Rus ortaklara 'Gezi' brifingi

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Rus ortaklarına protestolarla ilgili bilgi verdiklerini söyledi

Denizbank'tan Rus ortaklara 'Gezi' brifingi
16px
24px
07.06.2013 12:27
ABONE OLgoogle

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, yabancı ortaklarını Taksim olayları hakkında bilgilendirdiklerini belirterek, “Yabancı ortağımız açısından herhangi bir sıkıntı yok. Merak ettiler ne oluyor, ne bitiyor diye. Çünkü dünya basınında çok yoğun yer aldı. Bu nedenle biz de kendilerini kendi perspektifimizden değerlendirdik” dedi.

Gezi Parkı olaylarını değerlendiren Ateş, ekonomik olarak iyi giden durumun yaşanan gerilimlerle az da olsa değiştiğini, olayların ekonomide muhtemel bir balonu engellediğini kaydetti.

Yabancı ortaklarını konu hakkında bilgilendirdiklerini kaydeden Ateş, “Yabancı ortağımız açısından herhangi bir sıkıntı olmadı. Merak ettiler ne oluyor, ne bitiyor diye. Çünkü dünya basınında çok yoğun yer aldı. Bu nedenle biz de kendilerini kendi perspektifimizden değerlendirdik” dedi.

Bu tür olayların demokratik toplumlarda yaşanmasının doğal olduğunu ve stabilize olmak için göstericiden hükümete herkesin mücadele etmesi gerektiğini dile getiren Ateş, “Hepimizin amacı bu, bir vatandaş olarak herhangi bir sıkıntı yaşatacak bir şey beklemiyorum, ummuyorum ve dilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Yabancı yatırımcıların yaşanan olaylara karşı nötr olduğunun ve konuya ilişkin sadece iyi dileklerini sunarak ortamın sakinleşmesini beklediklerinin altını çizen Ateş, her zaman için stabil ekonominin elverişli bir yatırım ortamını getireceğini belirterek, “Demokratik bir ortamda yaşanabilecek şeyler bunlar. Ancak topluma zarar verecek özellikle de gençlerimize zarar verecek bir ortamın olmaması da en büyük dileğimiz, çünkü gençler bizim geleceğimiz” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde