Deniz tutkusu karaya vurdu!

Deniz tutkusu karaya vurdu!

Denizcilik tutkunlarının merakla beklediği CNR Avrasya Boat Show kapılarını açıyor.

Deniz tutkusu karaya vurdu!
16px
24px
12.02.2016 09:00
ABONE OLgoogle
Denizcilik tutkunlarının merakla beklediği CNR Avrasya Boat Show kapılarını açıyor. Karada yapılan ikinci büyük fuar olan olan Boat Show’da milyon euro değerindeki motor yat, mega yat, yelkenliler ile daha ekonomik fiyatlardaki tekneler görücüye çıkacak

Karada yapılan en büyük denizcilik fuarlarından CNR Avrasya Boat Show, yarın (13 Şubat) başlıyor. CNR Avrasya Boat Show’da milyonlarca euro değerindeki motor yat, mega yat ve yelkenliler denizseverlerle buluşacak. Binin üzerindeki markadan 300’den fazla teknenin yanısıra şişme botlar ve jetski’ler de görücüye çıkacak.

5-25 metre arasındaki süper yatların damga vuracağı fuarda Absolute Navetta 52, Galeon 500 Fly ve Numarine 60 FLY’in dünyadaki ilk tanıtımları ile yenilenmiş dış tasarımı ile iddialı Numarine 78 FLY ve Sealine C330’un da Türkiye tanıtımları yapılacak. Bu yıl 9’uncusu gerçekleşen fuar 13-21 Şubat 2016 tarihleri arasında 85 bin metrekare alanda gerçekleşecek fuara, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) ve Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) destek veriyor.

100 bin ziyaretçi

Dokuz yıldır kesintisiz düzenlenen ve he yıl binlerce denizseveri ağırlayan CNR Avrasya Boat Show Fuarı 13-21 Şubat arasında gerçekleşecek. Yeşilköy’deki fuar alanına, 1000’den fazla markayı temsil eden 300’den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli getirildi. Karada gerçekleştirilen dünyanın ikinci büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da aynı zamanda tekne tasarımcılarının göz kamaştırıcı tasarımları da yarışacak. 85 bin metrekare alanda gerçekleşen fuara Türk deniz tutkunları kadar Fransa, Yunanistan, Kuveyt, Katar, İspanya, Libya, Rusya, Almanya, Bulgaristan ve Polonya’nın da aralarında bulunduğu 40’tan fazla ülkeden ziyaretçi bekleniyor. Basra Körfezi ülkelerinden BAE ve İran’dan da katılımcıların geleceği öğrenilirken 8 günde en az 100 bin kişinin fuarı gezmesi hedefleniyor.

Dünya tanıtımları

Süper lüks yatlardan Absolute Navetta 52, Galeon 500 Fly ve Numarine 60 FLY’in dünya tanıtımları fuarda yapılacak. Yenilenmiş dış tasarımı ile iddialı olan Numarine 78 FLY ve Sealine C330’un da Türkiye’deki ilk tanıtımı gerçekleşecek. Fuara; Anadolu Motor, Burla Makina, Concept Marine, Deniz Yatçılık, Depar Motor, Gena Yatçılık, Karina Yatçılık, Mercury, Sirena Marine, Azimut Yacth, Suzuki, Tezmarin, Top Leisure, Trio Yatçılık, Marina Deniz Araçları gibi markalar katılacak.

Türkiye’nin Karadenizi

Fuarda amatör balıkçılığı özendirici malzemeler, deniz tekstil ürünleri, dalgıç malzemeleri ve dünyayı dolaşan denizcilerin Kitaplarının tanıtımı da olacak. 2006-2009 arasında dünyayı küçük ve ahşap teknesiyle dolaşan denizci Özkan Gülkaynak’ın hazırladığı “Türkiye’nin Karadenizi” adlı kitap Teos Marina standında deniz tutkunlarıyla buluşacak. Korkulan, bilinmeyen ve gidilmeyen Karadeniz’in daha çok gezilmesi için kitap hazırlayan Gülkaynak, hiçbir elektronik seyir cihazı olmadan dünyayı dolaşan ender kişiler arasında. Fuarda aynı zamanda ‘Pratik Deniz Yemekleri’ adlı bir şov da yapılacak. Deniz Ticaret Odası da Türkiye’nin sualtı zenginliğini tanıtmak için hazırladığı ‘Derin Mavinin Sesine Kulak Verin’ adlı eseri tanıtacak. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde